5 tips voor een Valentijnsdag in bed

5 tips voor een Valentijnsdag in bed

Valentijnsdag, dé dag van de liefde en natuurlijk van de anonieme kaartjes, rode rozen en chocolade. Dit jaar valt 14 februari op een zondag. Een perfect excuus om extra lang samen in bed te blijven liggen of nog beter: heel de dag! Verras jouw geliefde dan ook met iets origineels en maak het romantisch in bed! Met deze 5 tips ben jij de perfecte Valentijn dit jaar.

Tip 1 – Romantische slaapkamer

Om de slaapkamer extra romantisch te maken kun je simpelweg wat rozenblaadjes op bed leggen en wat kaarsen aan hier en daar. Of kies een dekbedovertrek dat dit al voor je gedaan heeft, zoals het Papillon Red Roses met rozenblaadjes. Ook kussens geven de slaapkamer meer romantiek. Leg wat extra kussens op bed in romantische dessins en hang samen heerlijk zacht achterover. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit KAAT Amsterdam sierkussen met de tekst All You Need Is Love.

Tip 2 – Ontbijt op bed

Valentijnsdag in bed kan niet beter beginnen dan met een heerlijk ontbijtje. Pers sinaasappels voor verse jus d’orange, toast een paar sneetjes brood en maak een hartvormig eitje. Leg dit allemaal op een dienblad en strooi er wat rozenblaadjes omheen. Nu nog een glaasje champagne erbij en je bent helemaal klaar voor een dag vol romantiek.

Valentijn ontbijt op bed

Tip 3 – Bouw een fort

Hoe oud je ook bent, het blijft altijd leuk om een fort te bouwen. Trek alle kussens, dekens, plaids, etc. van bed af en maak je eigen geheime hutje. Neem een fles wijn mee, zet een mooie romcom op en geniet samen onder de dekens. Leuk, romantisch en heerlijk knus.

Tip 4 – Picknicken in huis

Februari lijkt misschien niet de beste tijd voor een romantische picknick, maar daardoor verras je jouw geliefde des te meer met een binnenpicknick! Leg een gezellig kleedje neer, zoals deze Kody plaid, en wat sierkussens voor wat extra sfeer. Steek kaarsjes aan en zet zachtjes muziek op. Serveer op het kleedje heerlijke tapas met natuurlijk een fles champagne en geniet.

Tip 5 – Kaarslicht maakt het af

Elke tip ziet er aantrekkelijker uit met kaarslicht. Zet kaarsen op de vensterbank, op de nachtkastjes, op de grond rond het bed of waar maar ook. Positioneer de kaarsjes romantisch in een hart of op een rijtje als een route naar de slaapkamer. Voor extra bonuspunten steek je evenveel kaarsjes aan als dat je dagen, weken of maanden samen bent. Wat je ook van plan bent met Valentijn; met kaarslicht wordt het sowieso romantisch!

Fijne Valentijn!

Vorig artikel
Volgend artikel