Uitgelicht: een romantische slaapkamer met Papillon

Uitgelicht: een romantische slaapkamer met Papillon

Uitgelicht: een romantische slaapkamer met Papillon

De slaapkamer is natuurlijk dé plek om een romantische sfeer uit te stralen. En dit hoeft niet door rozenblaadjes neer te leggen en fotolijstjes met zoetsappige liefdesquotes aan de muur te hangen. Papillon heeft namelijk prachtige dekbedovertrekken in het assortiment met verfijnde details die jouw slaapkamer de nodige sfeer geven. Door je interieur en beddengoed subtiel aan te passen creëer je al eenvoudig een romantische look.

Over Papillon

In de collectie van Papillon vind je prachtige dekbedovertrekken met sierlijke afwerking die jouw slaapkamer in romantische stijl brengen. De beddengoedcollectie van het Nederlandse merk kan omschreven worden als elegant en clean. Door het gebruik van hoogwaardige materialen geniet je van heerlijk zachte stoffen en een optimale nachtrust. Naast het assortiment romantische dekbedovertrekken met subtiele afwerking vind je ook een aantal kleurrijke prints. Zo is er voor ieder wel wat wils.

Bekijk de collectie van Papillon >

Romantische ruches

Met de juiste aankleding en kleuren maak je van elk bed al snel een romantische en knusse plek. Het dekbedovertrek is daarin doorslaggevend. Kies voor zachte kleuren en pasteltinten zoals zachtroze, beige of lichtblauw. En ga voor een klassiek dekbedovertrek met subtiele details, denk aan een horizontale bies of speelse ruches. Met het Deauville dekbedovertrek geef je de slaapkamer een romantisch tintje! De stijlvolle afwerking met ruches aan de zijkant maakt van dit effen witte overtrek een echte eyecatcher.

Subtiele natuurtekeningen

Maar ook dekbedovertrekken met verfijnde natuurtekeningen en schilderachtige prints kunnen perfect voor een romantische slaapkamer zijn. Droom weg onder het Pipa dekbedovertrek met print van gekleurde takken waarop kleine vogeltjes zitten. Het overtrek heeft een frisse uitstraling en de achterzijde heeft een lichtblauwe effen kleur. Of slaap op een bed vol bloemen met het Papillon Flowerfield dekbedovertrek. De bloemenprint van bloeiende gladiolen is een plaatje om te zien. Zo waan jij je even helemaal ergens anders. Een mooie plaid of sprei in bijpassende kleur maken deze romantische sfeer helemaal af.

Dromerig wit

Wit associeer je wellicht niet meteen met romantiek maar deze kleur kan zeker romantisch zijn. Wit staat voor rust, schoonheid en zacht. Door je slaapkamer interieur (bijna) volledig wit te maken ontstaat er een dromerige sfeer. In de collectie van Papillon vind je diverse witte dekbedovertrekken van hoogwaardige kwaliteit. Vanwege de subtiele patronen en sierlijke afwerking passen ze goed binnen de romantische woonstijl. Breng daarnaast variatie aan met verschillende stofsoorten, texturen en materialen voor een extra knusse look. Ook veel kussens mogen niet ontbreken in een romantische slaapkamer.

En met welk dekbedovertrek van Papillon creëer jij een romantische sfeer in de slaapkamer?

Vorig artikel
wat is een onderdeken uitleg
Volgend artikel
Heb ik eigenlijk wel een hoofdkussen nodig?