Wit beddengoed van Papillon; voor een clean slaapkamerlook!

Wit beddengoed van Papillon; voor een clean slaapkamerlook!

Een witte slaapkamer met Papillon

Enerzijds verwelkomen we steeds meer kleur in ons slaapkamer interieur, anderzijds zien we ook een mooie, tijdloze tegenhanger ontstaan. Een frisse en clean slaapkamer look waarin wit centraal staat. En dat deze kleur helemaal niet saai hoeft te zijn, bewijst Papillon met haar beddengoedcollectie. Overweeg jij een frisse witte slaapkamer? Bekijk dan snel de witte dekbedovertrekken van Papillon.

Een witte slaapkamer met Papillon

Misschien denk je wel: ‘Een witte vloer, witte muren, wit bed en een wit dekbedovertrek dan wordt het wel erg saai.’ Op het eerste gezicht lijkt een witte slaapkamer wellicht kil en sober, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. De witte kleur staat voor rust en schoonheid, maar ook voor zacht en dromerig. Door verschillende materialen en wittinten te gebruiken, creëer je in een handomdraai een knusse slaapkamer waarin je volledig tot rust komt. In de collectie van Papillon vind je prachtige witte dekbedovertrekken met verfijnde details die jouw slaapkamer de nodige sfeer geven. Veel kleurgebruik is dus lang niet altijd nodig.

Bekijk de collectie van Papillon >>

 

Witte dekbedovertrekken; dromerig, zacht en clean

Papillon heeft in de collectie diverse witte dekbedovertrekken in verschillende stijlen. Je kunt gaan voor eenvoud met het Monte Carlo dekbedovertrek. Dit overtrek past goed in de Scandinavische woonstijl. Ga je liever de knusse boho-sfeer? Het Helsinki dekbedovertrek met patroon van soort pompom bolletjes past hier uitstekend bij. Het Madrid overtrek met sierlijke details is juist perfect voor in de romantische slaapkamer. In het overtrek zijn kanten biezen verwerkt die zorgen voor een idyllische uitstraling. Het assortiment wit beddengoed is dus ontzettend veelzijdig te noemen. Je hebt keuze uit tal van materialen, stijlen en wijze van afwerking. Welk dekbedovertrek valt bij jou in de smaak?

 

Tips voor een sfeervolle witte slaapkamer

Wanneer jij aan de slag gaat met ton-sur-ton wit kan je bang zijn dat het kil overkomt of dat de verschillende wittinten  gaan vloeken. Op onderstaande foto’s zie je echter dat het perfect samengaat! Gebruik voor de basis, denk aan je vloer of muren, voor zuiver wit en breng met behulp van woonaccessoires meer nuances aan, zoals crème-wit, grijs-wit of gebroken wit. Maak gebruik van verschillen stoffen en materialen om die echte feel good sfeer te creëren. Voor een bohemian stijl kan je prima gaan voor een hemelbed waarbij je de gordijnen en plaids mooi kunt draperen. Wil je het wit toch meer doorbreken? Maak dan gebruik van licht eiken meubels, zoals een kapstok of bedombouw. Ook door het toevoegen van kussens en plaids in een subtiele zwart-wit print kun je zorgen voor extra contrast.

Over Papillon

Bij de collecties van Papillon staan de termen elegantie en eenvoud centraal. Het Nederlandse merk maakt gebruikt van hoogwaardige materialen waardoor je geniet van zachte stoffen en een comfortabele nachtrust. Naast een ruim assortiment aan witte dekbedovertrekken heeft het merk ook een collectie met kleurrijke prints. Door de verschillende dessins is er voldoende keuze voor iedereen.

Ga jij voor een frisse slaapkamerlook in zachte wittinten? 

Vorig artikel
Linnen dekbedovertrek
Volgend artikel