Buitengewoon comfort & Scandinavisch design; de najaarscollectie van Marc O'Polo

Buitengewoon comfort & Scandinavisch design; de najaarscollectie van Marc O’Polo

Marc O'Polo Theron dekbedovertrek

Met dit wisselvallige weer is het tijd om je voor te bereiden op het najaar. En dat komt goed uit, want het merk Marc O’Polo komt dit najaar met een nieuwe collectie beddengoed. De najaarscollectie van Marc O’Polo brengt onder meer moderne en Scandinavische dekbedovertrekken die passen binnen een stedelijke, verfijnde stijl. Alles van hoogstaande kwaliteit voor een buitengewoon slaapcomfort!

Het merk is opgericht in 1967 en staat voor een Scandinavische spirit en urban lifestyle. De najaarscollectie van Marc O’Polo kenmerkt zich door natuurlijke materialen, uitstekende kwaliteit en stedelijk design. De tijdloze ontwerpen zijn veelal verfijnd en modern. Alle bedlinnen is van superieure kwaliteit voor een optimale nachtrust.

Klassieke strepen

Creëer een casual look in de slaapkamer met Marc O’Polo Classic Stripe dekbedovertrek. Twee kleuren wisselen elkaar af in een verticaal lijnenspel. Door de eenvoud van het dessin en de ingetogen kleuren zorg je voor een gevoel van rust en orde in je interieur. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen-satijn. Deze hoogwaardige stof voelt glad en zacht aan en geeft een mooie glans. Na een drukke dag kun je heerlijk ontspannen op dit zachte dekbedovertrek.

Urban lifestyle

Op zoek naar een echte blikvanger voor in een modern industrieel interieur? Het Theron dekbedovertrek van Marc O’Polo heeft een stoere en casual uitstraling. Brede banen in de kleuren bruin en blauw wisselen elkaar af en de achterkant is in effen grijs. Met dit overtrek geef je jouw slaapkamer dus een stoere, maar rustige look.

Vloeiende dessins

Wil je een knusse en kalme sfeer in huis? Ga dan voor het Lalani dekbedovertrek van Marc O’Polo. Voor dit overtrek heeft Marc O’Polo zich laten inspireren door de natuur. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in zeeblauw en bruine aardetinten. Het stijlvolle streeppatroon met een mooi kleurverloop van donker naar licht geeft het dekbedovertrek een moderne casual uitstraling. Je kunt kiezen tussen de uitvoering indigo blue of earth brown.

Cosy weekend

Ga voor een ‘cosy weekend’ met de flanellen dekbedovertrekken van Marc O’Polo. Onder het Zann, Viko en Zayla dekbedovertrek slaap je buitengewoon comfortabel, je geniet namelijk van de temperatuur vasthoudende kwaliteiten van 100% geruwde flanel-katoen. Een flanellen overtrek mag natuurlijk niet ontbreken deze winter. Dit hoogwaardige materiaal voelt lekker zacht aan tegen je huid. Hiermee behoren koude nachten tot het verleden.

Handgeschilderde dessins

Naast casual dekbedovertrekken bestaat de najaarscollectie van Marc O’Polo ook uit een aantal verrassende dessins. Zo is bijvoorbeeld de botanische woontrend niet meer weg te denken uit ons interieur! Dit najaar is de kleur pijnboomgroen helemaal ‘hot’. Ook Marc O’Polo gaat mee met deze trend met het dekbedovertrek Varr. Een donkergroen overtrek met prachtige gestileerde bloemen. De achterkant van het overtrek is grijsgekleurd met een stippenmotief, waardoor je een speels effect krijgt als je het dekbedovertrek omslaat. Smaakvol en vrouwelijk. Daarnaast bevat het dekbedovertrek Villo een verrassende print. Dit witte overtrek lijkt bezaaid met kleine en grote kleurrijke mozaïek steentjes. Een prachtige aanwinst voor een modern of Scandinavisch interieur! Ook het dekbedovertrek Nyrea bevat een interessante print. De groene achtergrond is bedrukt met een speels, geometrisch dessin met ecrukleurige stippen en driehoekjes. Met dit overtrek breng je natuur en harmonie in de slaapkamer. Het sierbiesje rondom het overtrek geeft een chic tintje!

 

Nieuwsgierig geworden naar de volledige najaarscollectie van Marc O’Polo? Neem snel een kijkje.

Vorig artikel
yoga mindfulness voor goede nachtrust
Volgend artikel
Snoozing Hoeslakens