De najaarscollectie van Essenza; natural chic

De najaarscollectie van Essenza; natural chic

Essenza Elena dekbedovertrek

De zomer komt langzaam ten einde en we bewegen ons weer richting het najaar. De prachtige najaarscollectie van Essenza is binnen en wij zijn, zoals altijd, weer onder de indruk van de prachtige dessins en kleuren. De collectie is wederom opgedeeld in 3 stories, waardoor je de keuze hebt uit afzonderlijke stijlen en verschillende kleurpaletten. Ga je voor zacht roze, naturel of nachtblauw? Geef je slaapkamer een boost en laat het najaar van start gaan!

De nieuwste collectie beddengoed van Essenza staat in het teken van sfeer, rust en een vleugje natuur. Deze drie elementen krijgen vorm in een chique atmosfeer, waarin kwalitatief hoogstaande materialen, maar ook royale prints prachtig samenkomen. De stories verschillen onderling sterk van elkaar. Van romantisch roze tot sfeervolle aardetinten en een luxe hotel chic look.

Bekijk hier de najaarscollectie van Essenza >>

Joie de Vivre

Vier het leven dit seizoen met verschillende tinten roze uit de story Joie de Vivre. Het romantische kleurenpalet straalt een gevoel van optimisme, geborgenheid en tederheid uit. Met een vleugje roze lijkt alles al snel een stuk zachter en vriendelijker, maar ook verfijnder en warmer. De collectie krijgt extra kracht dankzij het wijnrood en marsala, terwijl bessenrood en magenta voor frisheid zorgen. De prints lopen sterk uiteen. Van royale bloemendessins tot chique streeppatronen. Binnen Joie de Vivre kies je vooral op basis van kleur. Het roze overtreft, maar wanneer je het met bruintinten combineert krijg je een warme, neutrale sfeer. Bruin is een stabiele factor, een tint die voor rust en geborgenheid zorgt maar ook andere kleuren laat stralen. Mix en match er op los en creëer dat stukje Joie de Vivre in de slaapkamer.

Alle Essenza Joie de Vivre dekbedovertrekken >>

La Pureté

Rust staat centraal binnen de najaarscollectie en er is geen enkele kleur die zo sterk rust en reinheid uitstraalt als wit. Waar wit voorheen vooral werd geassocieerd met de zomer verschuift het dit keer door naar de winter. Door wit te combineren met verschillende natureltinten wordt er een heerlijk gevoel van kalmte, zuiverheid en rust gecreëerd en oogt het allesbehalve kil. Prachtige aardetinten zoals terra, bruin, beige en zand bieden warmte en sfeer, waardoor het bijna een vintage tintje krijgt. De kleuren vanille, taupe, walnoot en biscuit krijgen van Essenza een hoofdrol toebedeeld. Deze kleuren zijn niet langer saai of eentonig, maar schitteren doordat ze eindeloos te combineren zijn. De story La Pureté heeft een diversiteit aan prints waarin de kleuren spreken.

Alle Essenza La Pureté dekbedovertrekken >>

La Tranquillité

Na een roerige periode is het de tijd van bezinning. We spenderen veel tijd in huis, waardoor het creëren van ons eigen cocon voor veiligheid en vertrouwen zorgt. De story La Tranquillité brengt het perfect in beeld. We kiezen voor diep donkere kleuren die rust en rijkheid uitstralen, maar ook geïnspireerd zijn op de natuur. Winterse groentinten en het prachtige nachtblauw zijn oogverblindend voor in de slaapkamer. Groen biedt ons zuurstof en vernieuwing, terwijl blauw gelijk staat aan rust en vertrouwen. De donkere kleuren worden in de collectie gecombineerd met goud, brons, bruin en olijf. Deze ton sur ton tinten vormen een krachtig, maar natuurlijk palet. Een ingetogen, stoer en smaakvol plaatje waarbij expressieve bloemdessins elkaar afwisselen.

Alle Essenza La Tranquillité dekbedovertrekken >>

Voor welke story van Essenza kies jij dit najaar? 

Vorig artikel
Dit zijn de woontrends voor herfst 2021
Volgend artikel
slecht slapen tijdens menstruatie ongesteldheid oorzaken en tips