De Koopjesmarkt van Smulderstextiel komt er weer aan!

De Koopjesmarkt van Smulderstextiel komt er weer aan!

Koopjesmarkt Smulderstextiel Kapelle

Na voorgaande successen organiseert Smulderstextiel.nl ook dit najaar weer een Koopjesmarkt in Kapelle. Wederom wordt de magazijnopruiming verspreid over 2 dagen, dit keer op woensdag 27 september en donderdag 28 september. Maar liefst 2 dagen waarop je terecht kunt bij de kramen vol beddengoed voor super lage prijzen!

Er zullen diverse kramen op het terrein van de Albert Heijn aan de Biezelingsestraat worden gezet, waar je twee dagen lang vanaf 09.00 uur ’s ochtends langs kunt voor buitenkansjes beddengoed.

Vanuit Smulderstextiel.nl worden er jaarlijks duizenden pakketten verstuurd. Een klein deel hiervan komt retour, bijvoorbeeld omdat een klant de kleur niet mooi vond of een foutje in de print heeft geconstateerd. Vanzelfsprekend kunnen we geretourneerde producten met een schoonheidsfoutje niet meer online verkopen, maar het blijft ondanks de kleine gebreken uitstekend beddengoed. We vinden het geen optie om alles weg te gooien, in plaats daarvan vullen we graag de kramen voor de Koopjesmarkt. Alles is te koop tegen spotprijsjes, een unieke kans om prima dekbedovertrekken en hoeslakens op de kop te tikken.

Wat is er te koop?

De kramen in Kapelle zijn gevuld met dekbedovertrekken en hoeslakens, maar net als in onze webshop zullen er ook zeker andere artikelen verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn voorzien van een kaartje waarop de status vermeld staat. Dit kan bijvoorbeeld een los naadje zijn, een weef- of drukfout, een ontbrekende kussensloop of een klein gaatje.

De Smulderstextiel.nl Koopjesmarkt is voor ons altijd een groot feest. We weten na voorgaande keren dat de magazijnverkoop erg goed wordt ontvangen. Bezoekers komen uit alle windstreken richting Kapelle en dat is enorm leuk om te zien. Daarnaast is het voor ons dé manier om onze klanten eens echt te ontmoeten én hen te verblijden met leuke aanbiedingen!

Datum & Locatie

Wanneer? Woensdag 27 september en donderdag 28 september – vanaf 09:00

Waar? Het terrein van Albert Heijn in Kapelle – Biezelingsestraat 1

Ondanks dat we de koopjesmarkt verspreiden over 2 dagen verwachten we wederom een massale opkomst. Ons advies luidt daarom: kom op tijd om niet mis te grijpen!

Graag tot ziens!

Vragen?

Stel vragen omtrent de koopjesmarkt via Facebook.

Smulderstextiel.nl is de grootste beddengoedwebwinkel van Nederland. Het familiebedrijf komt oorspronkelijk van de weekmarkt en is sinds 2006 online gaan verkopen. Begonnen in Kloetinge, tegenwoordig gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Het verkopen op ‘de markt’ zijn ze dus niet helemaal verleerd.

Webshop

Benieuwd wat we normaal gesproken hebben?

Bekijk onze collectie online →
Vorig artikel
Nieuwe Collectie 2023
Volgend artikel
Essenza Leila dekbedovertrek chambray blue