Vierde Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl gaat van start!

Vierde Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl gaat van start!

Smulderstextiel Koopjesmarkt

Na twee jaar afwezigheid organiseert Smulderstextiel.nl op woensdag 11 mei en donderdag 12 mei weer een grote koopjesmarkt. Ditmaal wordt de magazijnopruiming verspreid over 2 dagen. De koopjesmarkt vindt wederom plaats in het gezellige Kapelle. De kramen zullen weer helemaal vol liggen met beddengoed voor super lage prijzen!

Jaarlijks gaan er bij Smulderstextiel.nl duizenden pakketten de deur uit. Hiervan komt een klein deel retour. Klanten sturen artikelen terug wanneer er een foutje in de print zit of er zit een klein naadje los. Deze geretourneerde producten kunnen wij vanzelfsprekend niet meer verkopen, maar het blijft ondanks de kleine gebreken uitstekend beddengoed. Alles weggooien is voor Smulderstextiel.nl geen optie, dat is immers erg zonde. Op onze koopjesmarkt scoor je beddengoed voor onwijs lage prijzen!

Wat is er te koop?

Op de koopjesmarkt zijn het vooral dekbedovertrekken en hoeslakens, maar net als in onze online webshop zullen er zeker ook andere artikelen verkrijgbaar zijn. Alle producten bevatten een kaartje waarop staat vermeld wat ermee aan de hand is. Soms is dit een los naadje, drukfout of een klein gaatje.

We zijn ontzettend blij dat we na twee jaar weer een koopjesmarkt kunnen organiseren, en dit keer zelfs twee dagen! We weten van voorgaande keren dat de koopjesmarkt goed werd ontvangen. Bezoekers komen uit alle windstreken, wat voor ons natuurlijk erg leuk is. Op deze manier kunnen wij als webshop onze klanten eens echt ontmoeten en hen verblijden met leuke aanbiedingen!

Datum & Locatie

Wanneer? Woensdag 11 mei en donderdag 12 mei vanaf 09:00 uur

Waar? Het terrein van Albert Heijn in Kapelle – Biezelingsestraat 1 

Na een lange afwezigheid gaan wij ervan uit dat deze 4e editie van de koopjesmarkt, verspreid over 2 dagen, weer voor een massale opkomst gaat zorgen. Ons advies luidt daarom: kom op tijd om optimaal te profiteren van deze super aanbiedingen!

Bekijk hieronder een korte impressie van een eerdere Koopjesmarkt:

 

Vragen?

Stel ze via Facebook.

Smulderstextiel.nl is de grootste beddengoedwebwinkel van Nederland. Het familiebedrijf komt oorspronkelijk van de weekmarkt en is sinds 2006 online gaan verkopen. Begonnen in Kloetinge, tegenwoordig gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Het verkopen op ‘de markt’ zijn ze dus niet helemaal verleerd.

Webshop

Benieuwd wat we normaal gesproken hebben?

Bekijk onze collectie online →
Vorig artikel
Volgend artikel
Covers & Co Eyecatcher dekbedovertrek