Vrolijkheid op bed met Covers & Co

Vrolijkheid op bed met Covers & Co

Covers & Co Eyecatcher dekbedovertrek

De voorjaarscollectie van Covers & Co staat geheel in het teken van de lente. Covers & Co heeft altijd vrolijke, eigentijdse prints en een geheel eigen stijl. Dit keer zijn vooral bloemen een grote bron van inspiratie geweest die samen met de zachte pasteltinten voor een afwisselende, maar sprekende collectie zorgen.

Covers & Co; beddengoed met een knipoog

Het merk Covers & Co is niet gebonden aan een generatie of bepaalde doelgroep, het merk maakt beddengoed voor 2 tot 102 jarigen! Iedereen mag genieten van vrolijke prints en kleuren op bed, de stijl van Covers & Co is duidelijk herkenbaar en dat maakt het extra leuk! Daarnaast heeft het merk als doel om op een duurzame wijze te werk te gaan. We hebben immers maar één aarde en daar is het merk zich van bewust.  De collecties van Covers & Co zijn altijd een mix van allerlei factoren. Uitgesproken kleuren, prints met een boodschap en basic items voor in de slaapkamer.

Bekijk de nieuwste Covers & Co collectie >>

 

Een bloemenfestijn op bed

Bij het voorjaar horen bloemen! Covers & Co heeft een aantal dekbedovertrekken voorzien van een prachtige bloemenprint. De een iets uitbundiger dan de andere, maar het zijn stuk voor stuk pareltjes voor op bed. Het Floral Fiesta is zoals de naam al doet vermoeden een waar feestje voor in de slaapkamer. De met de hand getekende bloemenprint bestaat uit een warme, vrolijke kleurencombinatie. Met bloemen in oranje, roze, rood en geel zit je eigenlijk altijd goed. Een tweede variant van het Floral Fiesta dekbedovertrek heeft een iets rustigere uitstraling, hier is gekozen voor hetzelfde gebloemde dessin maar dan in een groengrijze tint.

Covers & Co schuwt ook zeker de uitbundige kleuren niet. Het Plums Perfect dekbedovertrek is daar een mooi voorbeeld van. Het paars gekleurde dekbedovertrek met bloeiende pruimentakken is perfect passend bij het voorjaar. Bloesems zijn altijd een succes en het ultieme teken van een nieuw seizoen! De combinatie van paars met de groene bladeren en eveneens groene tint aan de achterzijde maken het een echte eyecatcher!

Naast de uitgesproken prints vol kleurige bloemen en bloesems heeft Covers & Co ook een paar verfijnde prints, hetzij geheel in lijn met de stijl van het merk. Fancy Pansy is een enig dekbedovertrek, precies zoals de naam doet vermoeden. De vrolijke, kleine bloemetjes toveren een lach op je gezicht. Hetzelfde geldt voor het Covers & Co Field of Vases overtrek, een guitige print in zachte pasteltinten met mini vaasjes en eveneens minuscule bloemetjes. Leuk voor meiden, van zowel 2 als 102 jaar, deze frisse verschijning laat iedereen lachen!

Covers & Co; dreaming of a better world

Het merk gelooft heel sterk in het motto ‘een beter milieu begint bij jezelf’. Deze haast retro kreet is weer erg actueel. Zelfs de kleinste dingen, al is het maar het oprapen van een leeg blikje of het scheiden van afval, kunnen een positief verschil maken op de natuur en verdere omgeving. Covers & Co gelooft heilig in de droom van een betere wereld en dat doen zij door te kiezen voor duurzamere productievormen en verantwoorde materialen.

Duurzame materialen

De voorjaarscollectie, maar ook voorgaande collecties van Covers & Co, zijn gemaakt van (deels) duurzaam geproduceerde stoffen. Het zachte, soepele beddengoed draagt bij aan een duurzamere planeet. Alle dekbedovertrekken van biologisch katoen zijn voorzien van het GOTS-certificaat. Dit garandeert het gebruik van biologisch katoen, maar ook de juiste en verantwoorde arbeidsomstandigheden in de gehele productieketen.

Naast GOTS-gecertificeerde stoffen gebruikt Covers & Co ook gerecycled materiaal. Het zijn stoffen die een tweede leven krijgen, waardoor er wordt bijgedragen aan het reduceren van de enorme afvalberg. Zonder dat je het in de gaten hebt, draag je bij aan een beter milieu. Dat wordt (h)eerlijk slapen!

Voor welk leuk dekbedovertrek van Covers & Co kies jij dit seizoen?

Vorig artikel
Smulderstextiel Koopjesmarkt
Volgend artikel
Walra Little Daisies dekbedovertrek lila