Walra beddengoed in pastel voor een fris en fruitig begin van je dag

Walra beddengoed in pastel voor een fris en fruitig begin van je dag

Walra Little Daisies dekbedovertrek lila

De Kracht van Zacht is niet voor niets de slogan van beddengoedmerk Walra. De nieuwe collectie dekbedovertrekken speelt dan ook feilloos in op de populaire pasteltrend. Met deze lichte en frisse tinten creëer je niet alleen een rustige en ontspannen sfeer in je slaapkamer, maar breng je tegelijkertijd fleur en kleur in huis. Welke pastelkleur past het best bij jou?

Pastel geel

Geeltinten zorgen ervoor dat altijd de zon schijnt in je slaapkamer. Deze warme en zomerse kleuren stimuleren de geest en brengen energie. Ze geven het stoere Vintage Cotton dekbedovertrek van Walra net een beetje zachtheid en een relaxte Casual Chic uitstraling. Ook het Perfect Paisley overtrek is een stralende verschijning. Effen aan de voorkant en bedrukt met een stijlvolle Paisley-print op de achterkant. Met de bijpassende dubbelzijdige kussenslopen in hetzelfde zonnige kleurenpalet geeft het je slaapkamer een verrassende bohemian vibe.

Lichtgroen

Mint, salie en jade zijn zachte groentinten met een grijze ondertoon die niet meer weg te denken zijn uit onze interieurs. Even fris, harmonieus en rustgevend als de natuur zelf. Het Little Daisies dekbedovertrek van Walra verandert je bed in een romantische bloemenweide, bezaaid met madeliefjes. Of draai je dekbed om voor een meer Scandinavische look met de groen-wit gestreepte achterkant. Wie denkt dat pastellen altijd lief en zoet zijn, vergist zich. Het Vintage Cotton dekbedovertrek is het bewijs dat lichtgroen ook stoer en sober kan zijn. Met zijn eigentijdse vintage look en dubbele jeanssteek rondom past dit effen overtrek dan ook perfect in een industriële slaapkamer. Ook het Remade Blurred Feelings dekbedovertrek is een prachtige toevoeging in een modern interieur. De speelse horizontale strepen in opvallend jadegroen vormen een mooi contrast met de effen rand aan de bovenzijde.

Ontdek hier alle dekbedovertrekken van Walra

Lichtblauw

Voor een frisse, serene en tijdloze slaapkamer waarin je helemaal tot rust komt, kies je natuurlijk voor pastelblauw. Het Dreamy Dots dekbedovertrek van Walra combineert een hemelsblauwe ondergrond met witte stippen en grijze bloemen in eigentijdse Liberty stijl. Ook de achterkant is bedrukt met speelse stippeltjes. De lichte kleuren brengen harmonie en evenwicht in je huis en in je dag. Dit geldt zeker ook voor het Red Roses overtrek, ook al heeft dat meer een romantische retro look. Kleine boeketjes rode rozen en witte bloesem steken mooi af tegen de lichtblauwe ondergrond met gestileerde bladprint. De effen witte achterkant is fraai afgewerkt met een hemelsblauw streepje.

Fris lila

Lila is een hippe trendkleur waarmee je jouw interieur eenvoudig een chique, delicate en frisse uitstraling geeft. Zeker als je slaapkamer wel een vleugje romantiek kan gebruiken is het Little Daisies dekbedovertrek van Walra in de kleur Lila een echte aanrader. Deze zachte pasteltint laat de witte bloemetjes prachtig uitkomen en keert terug in het speelse streepdessin op de achterkant. Maar ook in een moderne of zelfs stoere industriële woonstijl voelt lila zich helemaal thuis. Door het Vintage Cotton overtrek met zijn opvallende sierstiksels te combineren met donkere accentkleuren en robuuste materialen geef je jouw slaapkamer karakter én allure.

Welk pastelkleurig dekbedovertrek van Walra is jouw favoriet

Vorig artikel
Covers & Co Eyecatcher dekbedovertrek
Volgend artikel