Het is weer zover: Zomer SALE bij Smulderstextiel.nl

Het is weer zover: Zomer SALE bij Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel SALE 2020

Het is volop zomer en dat betekent: Tijd voor SALE! Bij Smulderstextiel vind je vanaf dinsdag 28 juli gedurende de hele maand augustus veel aanbiedingen met kortingen tot 50%. Dit is het perfecte moment om jouw slaapkamer een make-over te geven met nieuw beddengoed.

Trendy dekbedovertrekken in de SALE

In het aanbod van de SALE vind je veel verschillende dessins, van vrolijk tot strak en van romantisch tot stoer. De uiteenlopende prints zorgen ervoor dat er zeker iets tussen zit voor jou. Ga bijvoorbeeld voor de jungle look met het Botany of Leafy dekbedovertrek van Beddinghouse.

Bekijk hier alle dekbedovertrekken in de SALE >

 

Comfortabel beddengoed voor een leuke prijs

Voor een knusse en warme uitstraling is een dekbedovertrek met breipatroon een uitstekende keuze. Het bekende merk Ariadne at Home heeft een aantal dessins waar je heerlijk onder weg kruipt. Het Warmly dekbedovertrek heeft een print van een grof breisel in deze mooie, blauwe kleur met grijze accenten. Ook het Cuddly dekbedovertrek heeft een mooi breidessin, maar dan in een groene tint.

Topmerken in de aanbieding

Ben jij toe aan nieuw beddengoed? Dan zit je bij Smulderstextiel goed, want er zijn wel meer dan 750 dekbedovertrekken in de aanbieding. Je vindt mooie dekbedovertrekken van Rivièra Maison, Walra, Marjolein Bastin en nog veel meer in de SALE. Maar ook zomerdekbedden vind je in de SALE, waardoor je de hele zomer geniet van geweldig comfort.

Strandlakens in de SALE

Niet alleen voor beddengoed zit je hier goed, ook strandlakens zijn volop in de aanbieding. Voor een leuk prijsje heb je een nieuw strandlaken waarmee je zeker weten de show steelt langs het water. Een strandhanddoek met zomerse kleurtjes en vrolijke prints vind je bij Smulderstextiel en ook kinderstrandlakens vind je in de SALE.

OP=OP

Neem snel een kijkje op de site om te zien of er iets leuks voor jou tussen zit. Er is genoeg keuze, maar wacht niet te lang, want op is op!

Bekijk hier alle artikelen in de SALE >
Vorig artikel
Beter slapen
Volgend artikel
slaapverlamming