Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in Domburg

Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl in Domburg

Koopjesmarkt Domburg

Afgelopen mei hebben we wederom, na twee jaar afwezigheid, een tweedaagse Koopjesmarkt georganiseerd in Kapelle. Het was weer een daverend succes! We willen daarom de koopjesmarkt ook graag elders in Zeeland organiseren. De keuze is hierbij gevallen op het altijd gezellige Domburg. Op maandag 27 juni en dinsdag 28 juni zal er een grootse magazijnopruiming zijn, verspreid over 2 dagen! De kramen zullen vanzelfsprekend weer helemaal vol liggen met beddengoed voor enorm lage prijzen!

Er gaan jaarlijks duizenden pakketten de deur uit bij Smulderstextiel.nl. Een klein deel komt hiervan retour. Het betreffen vaak kleine gebreken, zoals een foutje in de print of een loszittend naadje. Deze geretourneerde producten verkopen wij vanzelfsprekend niet meer via onze webshop, maar ondanks de minimale gebreken blijft het uitstekend beddengoed. Voor Smulderstextiel.nl is het geen optie om alles weg te gooien, want dat zou enorm zonde zijn. Daarom bieden wij deze tweedekansjes aan op de koopjesmarkt tegen onwijs lage prijzen!

Wat is er te koop?

Op de koopjesmarkt zijn het vooral dekbedovertrekken en hoeslakens, maar net als in onze online webshop zullen er zeker ook andere artikelen verkrijgbaar zijn. Alle producten bevatten een kaartje waarop staat vermeld wat ermee aan de hand is. Soms is dit een los naadje, drukfout of een klein gaatje.

We zijn ontzettend blij dat we naast onze vaste stek in Kapelle ook in Domburg van start kunnen. We weten van voorgaande edities dat de koopjesmarkt goed in de smaak valt. We hopen natuurlijk dat het in Domburg ook een groot succes wordt. Naast dat wij het erg fijn vinden om onze klanten te verblijden met goede aanbiedingen, is het ook heel leuk om de klanten eens echt te ontmoeten! Ben jij er dit keer bij?

Datum & Locatie

Wanneer? Maandag 27 juni en dinsdag 28 juni vanaf 09:00 uur

Waar? Het terrein van Albert Heijn in Domburg – Traverse 2

Uit ervaring weten wij dat de Koopjesmarkt drukbezocht wordt. Ons advies luidt daarom: kom op tijd om optimaal te profiteren van deze super aanbiedingen!

Bekijk hieronder een korte impressie van een eerdere Koopjesmarkt:

Vragen?

Stel ze via Facebook.

Smulderstextiel.nl is de grootste beddengoedwebwinkel van Nederland. Het familiebedrijf komt oorspronkelijk van de weekmarkt en is sinds 2006 online gaan verkopen. Begonnen in Kloetinge, tegenwoordig gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Het verkopen op ‘de markt’ zijn ze dus niet helemaal verleerd.

Webshop

Benieuwd wat we normaal gesproken hebben?

Bekijk onze collectie online →
Vorig artikel
Pip Studio strandlakens
Volgend artikel
Hoeslakens opvouwen in 7 eenvoudige stappen