Happy days met de strandlakens en het badtextiel van Pip Studio!

Happy days met de strandlakens en het badtextiel van Pip Studio!

Pip Studio strandlakens

De zomer staat voor de deur. De hoogste tijd voor wat zonnige voorpret met de strandlakens en het badtextiel van Pip Studio! De kleurrijke fantasieprints ademen een Bohemian vibe voor relaxte zomerdagen om nooit te vergeten. Of je die nu lekker lui doorbrengt op het strand of met een fijne wellness-sessie in je eigen badkamer.

Pip Studio strandlakens

Bij de strandlakens van Pip Studio draait alles om bontgekleurde mix & match-dessins, geraffineerde details en hoogwaardige materialen. Weelderige bloemen, botanische prints en Paisley-motieven in opvallende contrastkleuren of zacht pastel geven jouw beach look de ultieme zomeruitstraling. De strandhanddoeken zijn bovendien afgewerkt met verrassende streepdetails langs de boorden aan de uiteinden en een effen achterzijde. Met een standaardafmeting van 100×180 cm zijn zij groot genoeg om je lekker uit te strekken, zonder dat je net ingesmeerde benen in het zand komen te liggen. Een kwestie van puur en zorgeloos genieten!

Bekijk alle strandlakens van Pip Studio

Badtextiel

Met het badtextiel van Pip Studio begin je iedere dag vrolijk en vol energie. Ook de handdoeken, gastendoekjes, douchelakens en washandjes van dit kleurrijke kwaliteitsmerk zijn namelijk versierd met fleurige bloemenprints en symmetrische fantasiepatronen, zoals Marokkaanse mozaïektegels of tijdloos Jacquard. Daardoor kun je de verschillende badkamercollecties eindeloos combineren om je badkamer om te toveren tot jouw eigen luxe Spa.

Ontdek de badtextielcollectie van Pip Studio

Ultra zachte kwaliteitsmaterialen

Zowel voor de strandlakens als het badtextiel maakt Pip Studio uitsluitend gebruik van de beste kwaliteitskatoen. Hoewel die voor de meeste handdoeken en washandjes is verwerkt tot ultrazachte velours, zijn er ook modellen met elegante reliëfpatronen. Welke je ook kiest, ze zijn allemaal even heerlijk om jezelf helemaal in te wikkelen na het douchen of na een duik in zee! De dikke maar gladde stof laat niet alleen de kleuren van het badgoed mooi uitkomen, maar geeft het ook de luxe uitstraling van fluweel. Verder is katoenen badstof een natuurlijk materiaal met een hoog absorberend vermogen. Dus afdrogen gaat vanzelf en voor je het weet, is ook je handdoek alweer droog! De stof is van nature slijtvast, makkelijk te wassen en duurzaam is, maar voor het onderhoud ervan helpen we je natuurlijk graag een beetje op weg met ons blog Tips voor een mooi en zacht strandlaken.

Welk dessin uit de collectie strandlakens en badtextiel van Pip Studio past het beste bij jou?

Vorig artikel
Wat is een molton?
Volgend artikel
Koopjesmarkt Domburg