Deze zomerse trendkleuren vind je in de collectie van Iseng

Deze zomerse trendkleuren vind je in de collectie van Iseng

Deze zomerse trendkleuren vind je in de collectie van Iseng

Wil je jouw slaapkamer helemaal up-to-date maken? Neem dan eens een kijkje bij het beddengoed van iSeng. Dit eigentijdse merk volgt de laatste trends op de voet. Voor de lente en zomer zijn de tinten ‘ultiem grijs’ en ‘verlichtend geel’ aangemerkt als belangrijke trendkleuren in de fashion- en interieurwereld. Deze zomerse kleuren vind je dan ook duidelijk terug in hun collectie. Laat je inspireren door iSeng en ontdek hoe ook jij deze trendy kleuren kunt toepassen in huis!

Dé trendkleuren deze zomer

Grijs en geel vormen dé trend deze zomer, en dat gaan we terugzien in onze (slaapkamer) interieurs. Deze kleuren stralen ook exact uit waar we behoefte aan hebben in deze periode. De kleur geel staat symbool voor hoop, levenslust en optimisme. Terwijl grijs staat voor een solide basis, sterkte en veerkracht. Het is dus niet zo vreemd dat het Pantone Color Instituut ‘ultiem grijs’ en ‘verlichtend geel’ heeft aangewezen als de kleuren van het jaar 2021.

Geel als trendkleur in de slaapkamer

Maar hoe pas jij deze kleur nu toe in de slaapkamer? Geel is een enorm vrolijke kleur die op verschillende manieren is te combineren. Maak een mix van natuurlijke materialen zoals rotan, jute en hout. Hiermee creëer je een zomerse boho-look die je doet denken aan een zonnige vakantiebestemming. Voor extra warmte in je interieur kun je geel gebruiken als accentkleur, samen met trendy rood- en bruintinten zoals steenrood en roestbruin. Hierdoor ontstaat een fijne mediterrane sfeer in je slaapkamer.

Wil je er helemaal voor gaan? Geef dan een van je muren een likje gele verf en combineer het met verschillende groene planten. Zo haal je de zonnestralen naar je slaapkamer en zorgen de planten ook nog eens voor een luchtzuiverende werking en bevordering van je slaap. Urban Jungle ten top!
Deze mooie trendkleur komt terug in zowel het Flower dekbedovertrek als het Stripe dekbedovertrek van iSeng. En denk daarnaast verder aan het combineren van plaids, hoeslakens en woonaccessoires. Een frisse en vrolijke kleur die jouw slaapkamer laat stralen.

Ontdek de collectie van iSeng

 

Rustgevend grijs als trendy interieurkleur

Geel kan natuurlijk best een heftige kleur zijn voor in de slaapkamer, maar als je pastelgeel mixt met zachte materialen en andere lichte kleuren, zul je zien dat deze tint prima in de slaapkamer past. Geel is een zonnige kleur die zorgt voor een positieve energie, zodat jij opstaat met een glimlach. De andere trendkleur grijs zorgt juist voor een rustige basis en voor een mooi contrast in je interieur. Combineer bijvoorbeeld het grijze Flower dekbedovertrek of Uni Double overtrek van Iseng met een gele plaid en kussens. Een rustige slaapkamer die vrolijkheid uitstraalt, dat wil iedereen toch?

Over iSeng

iSeng staat voor diversiteit en een breed scala aan dessins. De veelzijdige collectie dekbedovertrekken bevat uiteenlopende kleuren, stijlen en prints. Kies jij voor een rustig, Scandinavisch dessin of ga je liever voor een kleurrijke bloemenprint? De keuze is reuze bij dit eigentijdse beddengoed merk. Bovendien is de hele familie hier aan het juiste adres, want de overtrekken zijn verkrijgbaar van 1-persoons tot lits-jumeaux maat. Ook aan de kids is gedacht, want onder een van de vrolijke dekbedhoezen met fotoprint van een racewagen, kat of cupcake, kan jouw kindje heerlijk in slaap vallen.

Welk dekbedovertrek van iSeng is jouw favoriet? Ga je voor vrolijk geel of rustgevend grijs? 

Vorig artikel
Silvana Royale Colortemp dekbed
Volgend artikel
BH Kids Farm White_Sfeer