Onmisbaar in huis: heerlijk zachte plaids van Walra!

Onmisbaar in huis: heerlijk zachte plaids van Walra!

De herfst staat voor de deur. Dat betekent kil, regenachtig weer en frisse temperaturen. Onder de stijlvolle plaids van Walra kun je gelukkig heerlijk wegkruipen tijdens de koude dagen. Bovendien is een plaid een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Ontdek snel de comfortabele plaids van Walra en haal de warmte in huis.

De luxe plaids van Walra zijn gemaakt van zachte materialen die comfortabel en warm aanvoelen. Speciaal gemaakt om het frisse herfstseizoen en de koude winterdagen knus door te komen. Een plaid kan functioneel zijn, bijvoorbeeld wanneer je het koud hebt, wanneer je een zoon of dochter ziek in huis hebt of als je buiten gaat picknicken. Maar de plaids zijn vooral fijn om lekker om je heen te slaan en onder weg te kruipen als je op de bank een serie zit te kijken of een goed boek aan het lezen bent. Deze zachte sfeermakers in huis komen altijd van pas!

Vintage washing

Op zoek naar een plaid in een mooi effen, gebreid dessin? Dan is de Bauke plaid van Walra iets voor jou. De plaid is gemaakt van 100% katoen en bevat een gebreid patroon. Dankzij de fijne gerstekorrel en de vintage washing heeft de plaid een knusse trendy uitstraling.

Puur natuur

De plaid Laid Back Linen van Walra is een echte eyecatcher in een landelijk ingerichte woonkamer. Door het gebruik van 100% linnenstof is de plaid niet alleen lekker warm, maar ook nog eens een milieuvriendelijke aanwinst voor in de woon- of slaapkamer. Het materiaal is bijzonder slijtvast en duurzaam. De linnenstructuur en de vergrijsde groentint geven de comfortabele plaid een rustieke uitstraling. Combineer de plaid met accessoires in natuurlijke materialen, zoals hout of wol.

Fijne breisels


Ben je een echte koukleum? Sla dan de heerlijk zachte plaid Cozy Knit om je heen om lekker een avondje te cocoonen op de bank. De plaid is vervaardigd uit 100% katoen. De stof is zacht en soepel en gaat van nature lang mee. Bovendien geeft dit gebreide plaid ook een knusse uitstraling aan je interieur!

Chique tintje

Wil je graag een luxe uitstraling creeren? Kies dan voor deze Walra Sven plaid, een luxe plaid gemaakt van glanzende topkwaliteit katoen gecombineerd met viscose. De plaid in de kleur champagne geeft net dat beetje extra uitstraling aan je woon- of slaapkamer. De plaid voelt heerlijk comfortabel aan en vormt een ware blikvanger in huis.

Fraai & Subtiel

Liever op zoek naar een meer subtiele plaid? De Walra Nils plaid is perfect om lekker onder weg te kruipen als je op de bank zit. De blauwe of antracieten plaid is verfraaid met een subtiel ruitendessin. Daarnaast kan de deken ook goed dienen als sfeervolle accessoire op bed of op de bank. Hang de plaid bijvoorbeeld over een bank of stoel of leg hem bij het voeteneind op je bed.

Over Walra

Sinds 1873 is Walra het merk voor bed- en badtextiel van uitstekende kwaliteit. Walra gelooft in de kracht van zacht en ultiem comfort. Dit zie je terug in hun collectie waarin hoogwaardige kwaliteit, verfijnde kleuren, zachte materialen en prachtige dessins centraal staan.

En zie nu nog maar eens onder je fijne plaid vandaan te komen 😉

Vorig artikel
Volgend artikel
veel verkouden in de herfst