Een industriële slaapkamer met BLCKOUT

Een industriële slaapkamer met BLCKOUT

BLCKOUT dekbedovertrekken

Creëer een robuuste uitstraling met het unieke beddengoed van BLCKOUT. Het rebelse merk maakt voor het beddengoed gebruik van verschillende biologische materialen waardoor er een mooie, casual look ontstaat. Ben jij gek op de industriële woonstijl? Dan kun je jouw hart ophalen. Laat je inspireren, kies één van de eigentijdse dekbedovertrekken met grove jeansnaden en ga voor een stoere slaapkamer make-over.

De industriële woonstijl

De industriële woonstijl blijft gigantisch populair en is te herkennen aan zijn stoere karakter. Kenmerkend zijn de robuuste elementen en natuurlijke materialen. Denk aan een stalen deur, metalen hanglamp, stenen muur, grijze gietvloer en lichte kleuren. Less is more. Je ziet dus weinig accessoires en tierelantijnen. Maak je bed nonchalant op en gebruik niet al te veel sierkussens en prints. Een effen BLCKOUT dekbedovertrek met grove stiksels en een plaid die je over het bed drapeert is voldoende. Je hoeft niet zo nodig in een fabriek of oude boerderij te wonen om deze rauwe stijl te creëren. Met een stoere meubels, natuurlijke kleuren en materialen of één edgy eyecatcher kom je al een heel eind!

Stoere BLCKOUT dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van BLCKOUT zijn perfect voor in een Scandinavisch of industrieel slaapkamerinterieur. Het stoere beddengoed is voorzien van warme aardetinten en sobere kleuren. Ga jij voor koel blauw/grijs of toch liever voor zonnig okergeel? Daarnaast zijn alle overtrekken gemaakt van een mix aan materialen en bevat elk dekbedovertrek een stoer detail. Denk aan een robuuste jeansnaad, subtiel streeppatroon of een afwerking in een andere kleur. Zo bereik jij eenvoudig die casual slaapkamer look!

Biologische materialen

De stoere uitstraling van het beddengoed heeft het merk vooral te danken aan de materiaalkeuze. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van biologisch katoen, percale katoen en linnen. Linnen is erg stevig vanwege de speciale platbinding. Het is ademend en vochtabsorberend, dit geldt ook voor katoen. Daarbij is percale katoen een extra zachte en soepele stof waardoor dit materiaal vaak aan de achterzijde van de dekbedovertrekken wordt gebruikt. Materialen die ideaal zijn voor in de zomer. Typerend voor BLCKOUT zijn de mooie combinaties van verschillende stoffen. Zo is het BLCKOUT Arizona dekbedovertrek gemaakt van die stoffen: aan de voorkant 60% biologisch linnen – 40% biologisch katoen en aan de achterkant: 100% biologisch percale katoen. Een zacht, soepel materiaal van uitstekende kwaliteit. Door deze mix van structuren vormt het beddengoed een unieke toevoeging aan jouw slaapkamer.

Welk dekbedovertrek is jouw favoriet?

Vorig artikel
Essenza Michelle dekbedovertrek
Volgend artikel
Nieuw beddengoed: 4 seizoenen dekbed