Walra badtextiel voor ultieme badkamermomentjes

Walra badtextiel voor ultieme badkamermomentjes

Walra Soft Cotton badtextiel

Net als de slaapkamer is ook de badkamer een ruimte die uitnodigt om even fijn te ontspannen. Walra trakteert je daarom op heerlijke cocoonmomentjes met het allerzachtste badtextiel van de beste kwaliteit. Geraffineerde details in de vorm van etiketjes, lusjes of weefstructuren geven het eenvoudige design bovendien net die luxe uitstraling. Niet alleen washandjes en handdoeken liggen voor je klaar, maar ook de comfortabele strandlakens en hamamdoeken in stijlvolle trendkleuren zijn pure verwennerij. Dus laat je inspireren en verander je badkamer in no time in een echte thuisspa!

Soft Cotton badtextiel

Het Walra Soft Cotton badtextiel is gemaakt van badstof van hoogwaardige gekamde katoen (550 gr/m²). Tijdens het kammen worden korte vezels en onzuiverheden uit de katoen verwijderd waardoor de stof extra zacht aanvoelt en minder pluist dan standaard katoen. Daarnaast is dit kwaliteitsmateriaal niet alleen ideaal om je lekker in te wikkelen, maar heeft het ook een sterk absorberend vermogen. Dus na het douchen ben je zo weer droog en klaar om de dag fris en fruitig te beginnen. De washandjes (16×21 cm) en de gastendoekjes (30×50 cm) worden verkocht per set van 2, zodat je er nooit om verlegen zit. Voor een Mix & Match die perfect bij jouw badkamer past zijn de handdoeken (50×100 cm of 60×110 cm) en de douchelakens (70×140 cm) per stuk te bestellen.

Soft Cotton Popcorn badtextiel

Ben je op zoek naar het luxe spa-gevoel? De Soft Cotton Popcorn badtextiel collectie van Walra geeft jouw badkamer een elegante en eigentijdse uitstraling. Bovendien zorgt de speelse bolletjesstructuur van de dikke en zachte badstof voor een extra chique look. Om de beleving compleet te maken zijn de katoenen labels voorzien van inspirerende quotes, zoals ‘Just for you’, ‘Something special’, ‘Enjoy your moment’ en ‘Love the softness’. Het sfeervolle kleurenpalet maakt de verschillende items bovendien tot echte must-haves voor iedere badkamer. Of je nu houdt van tijdloos wit, donkergrijs of donkerblauw voor een minimalistische interieurstijl of juist van trendy terra, oker en olijfgroen voor een warme Bohemian vibe.

Strandlakens en hamamdoeken van Walra

Om jezelf af te drogen na een duik in zee heeft Walra het strandlaken Italian ontworpen. Ongelofelijk zacht en absorberend, dankzij het gebruik van een extra zware kwaliteit katoenen badstof van maar liefst 580 gr/m²! De effen strandhanddoeken van 100×180 cm zijn beschikbaar in donkerblauw, lichtgroen en taupe. Doordat ze zijn afgewerkt met een witte rand rondom en een stoer ophangkoordje met metalen ring, vormen zij de perfecte toevoeging voor iedere strandoutfit. Zowel voor hem, als voor haar!

Krijg jij je koffer al bijna niet meer dicht? Kies dan voor een Soft Cotton hamamdoek van Walra! Door de zachte en soepele badstof zijn deze multifunctionele handdoeken ideaal om mee te nemen naar de sauna. Maar ook op vakantie of tijdens een festival komen zij zeker van pas. Met een royale afmeting van 100×180 cm kun je ze immers prima gebruiken om lekker te zonnebaden of om je snel af te drogen na een paar baantjes in het zwembad. Om de summer vibes compleet te maken zijn de effen gekleurde hamamdoeken voorzien van een verfijnd streepdessin en vrolijke franjes aan de uiteinden.

Ontdek het badtextiel van Walra

Onderhoud van het Walra badtextiel

Het duurzame Walra badtextiel van gekamde katoen gaat heel lang mee. Was je handdoeken apart op een lagere temperatuur en met een kleine hoeveelheid mild wasmiddel (maar zonder wasverzachter!). Zo komen ze keer op keer heerlijk zacht en fluffy uit de machine. Vergeet verder niet om ook je droger in te stellen op een niet te heet programma. Op die manier voorkom je dat de vezels beschadigd worden. Een simpel foefje om extra lang te genieten van de zachtheid en de mooie kleuren van je nieuwe washandjes en handdoeken!

Welke kleur badtextiel van Walra past het best in jouw badkamer?

Vorig artikel
Beddinghouse Dahlias dekbedovertrek
Volgend artikel
Snoozing dekbedden en hoofdkussens