Snoozing donzen dekbedden voor een fijne nachtrust

Snoozing donzen dekbedden voor een fijne nachtrust

Snoozing dekbedden en hoofdkussens

Voor een goede nachtrust is een comfortabel dekbed erg belangrijk. Het houdt je lekker warm in de winter en werkt verkoelend in de zomer. Ben je op zoek naar een fijn dekbed gericht op jouw behoeften? Dan vind je tussen de Snoozing donzen dekbedden vast iets dat bij je past! Zo heeft Snoozing diverse dekbedden geschikt voor alle seizoenen en gevuld met materiaal van hoogstaande kwaliteit.

Snoozing donzen dekbedden voor elk seizoen

De eerste ijskoude dagen zijn al geweest, een goed teken dat een warm dekbed onmisbaar is tijdens de koude wintermaanden. Maar in elk seizoen wil je natuurlijk onder een fijn dekbed slapen. Snoozing heeft dan ook dekbedden in vier verschillende warmteklassen. Hierdoor kun je altijd de beste keuze maken. Heb jij het bijvoorbeeld snel koud? Ga dan voor een dekbed met warmteklasse 1 of 2. Dankzij de hogere warmte-isolatie slaap je ’s nachts warm en comfortabel. En daar kom je de winter zeker mee door!

In de zomer is juist een verkoelend dekbed een goede uitkomst. Kies dan voor een dekbed met warmteklasse 4, ook wel zomerdekbed genaamd. Deze dekbedden beschikken over een hoge ventilatie en een goede vochtregulatie. Warmteklasse 3 zit ertussenin en is dan ook geschikt voor de lente en de herfst. Tot slot slapen veel mensen ook graag onder een 4-seizoenen dekbed. Dit is in feite een combinatie van warmteklasse 3 en 4, want door deze twee dekbedden aan elkaar vast te maken krijg je warmteklasse 1. Je hoeft dus maar één Snoozing dekbed aan te schaffen om in elk seizoen fijn te slapen!

Heerlijk zachte donzen vulling

Ervaar de luxe van een Snoozing donzen dekbed! De Snoozing dekbedden zijn gemaakt van zacht eenden- of ganzendons. Dons heeft vele fijne voordelen die je een comfortabele nachtrust geven. Zo neemt dons transpiratievocht gemakkelijk op en daarmee blijft je dekbed lang fris. Ook krijg je dankzij de hoge isolatiewaarde niet snel koude voeten. Een ander voordeel is dat huisstofmijt door de goed isolerende en ventilerende eigenschappen niets moet hebben van dons. Hierdoor is een donzen dekbed zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. En natuurlijk is een vederlicht dekbed ook gewoon heerlijk om onder te slapen.

Slapen op een donzen kussen

Naast een donzen dekbed is slapen op een heerlijk kussen ook erg fijn. Net als de dekbedden heeft Snoozing hoofdkussens gemaakt van eenden of ganzendons. Beide soorten dons nemen verdampingswarmte goed op en ze zijn allebei geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Het verschil tussen de twee is dat ganzendons over net iets meer vulkracht beschikt. De donsvlokjes zijn groter en bijzonder licht. Ben je dus op zoek naar een zacht en comfortabel kussen? Dan is dons voor jou een goede keuze!

 

 

Bekijk alle Snoozing dekbedovertrekken van dons

 

Lijkt het je wat om onder een donzen dekbed te slapen?

Vorig artikel
Walra Soft Cotton badtextiel
Volgend artikel
iSeng Flower Mix dekbedovertrek