Ontdek iSeng: zacht satijn met een luxe tintje

Ontdek iSeng: zacht satijn met een luxe tintje

iSeng Flower Mix dekbedovertrek

Wil jij je slaapkamer graag een elegante en luxe uitstraling geven? Met de prachtige iSeng dekbedovertrekken van 100% katoen-satijn krijg je dat zeker voor elkaar! Dit beddengoed is bovendien heerlijk zacht en natuurlijk heeft iSeng veel leuke dessins om uit te kiezen. Zo slaap je altijd in stijl onder een comfortabel overtrek.

Een botanische tuin op je bed

Haal de natuur in huis en droom lekker weg onder een vrolijk bloemendessin. Dit najaar is de botanische print een van de leuke trends die onze slaapkamers weet op te fleuren. In de collectie van iSeng vind je dan ook mooie bloemrijke en stijlvolle dessins. Zo is er bijvoorbeeld het prachtig groene overtrek bezaaid met witte en gele bloemen die met hun bladeren bovenop het water lijken te drijven. Gemaakt van 100% katoen-satijn voelt dit materiaal heerlijk zacht aan in je handen. En dankzij het satijn krijgt je overtrek een mooie subtiele glans, wat het extra stijlvol maakt. Ook de andere dessins passen met hun kleurenpalet uitstekend bij het najaar.

Slapen onder zacht katoen-satijn

Naast bloemendessins vind je bij iSeng nog meer beddengoed gemaakt van 100% katoen-satijn. Het is niet voor niets dat veel mensen graag voor satijn kiezen. Dankzij een speciale weeftechniek krijgen deze dekbedovertrekken namelijk een prachtige subtiele glans en voelen ze extra zacht aan. En door de glans krijgt je interieur een mooi luxe tintje! De stofsoort beschikt net als katoen over vele positieve eigenschappen. De iSeng katoen-satijnen overtrekken zijn bijvoorbeeld goed vochtabsorberend en warmteregulerend. Hierdoor kun je lekker lang genieten van je leuke nieuwe aanwinst!

 

Bekijk de volledige collectie dekbedovertrekken van iSeng

 

Slaap jij ook graag onder een satijnen dekbedovertrek?

Vorig artikel
Snoozing dekbedden en hoofdkussens
Volgend artikel
Riviera Maison dekbedovertrek Palm Parade