Nieuw: de vrolijke bed collectie van Pip Studio

Nieuw: de vrolijke bed collectie van Pip Studio

Sinds kort vind je een nieuw merk in ons assortiment: Pip Studio. Een uniek merk dat bekend staat om het gebruik van felle kleuren en pasteltinten, drukke patronen en vrolijke prints. Het fantasierijke beddengoed brengt je een stukje blijdschap en vormt een echte eyecatcher in de slaapkamer. Waan je in romantische sferen met de dekbedovertrekken van Pip Studio en word elke ochtend vrolijk wakker.

Happy products for happy people

‘Happy products for happy people’, dát is waar Pip Studio voor staat. De collectie wordt gekenmerkt door rijke en gelaagde dessins, veelal met bloemen en met een herkenbaar kleurenpalet. Behalve aan het dessin, wordt er ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit en afwerking van de producten. De vrolijke dekbedovertrekken van het hippe Nederlandse merk trekken meteen je aandacht en geven je slaapkamer een fleurig accent!

Bekijk Pip Studio voorjaarscollectie >

 

Over Pip Studio

Het label Pip is in 2017 opgericht door Anke van der Endt. Eerst werkte Anke als freelance designer voor diverse bedrijven, maar omdat ze graag producten creëert naar haar eigen visie is ze destijds gestart met haar eigen label. Pip speelt een belangrijke rol in het merk, en is eigenlijk Anke’s alter ego. Pip neemt je mee in de zoektocht naar frisse inspiratie voor nieuwe collecties die ze ontwikkelt. Deze verhalen vormen de leidraad voor het merk. Met de bijnaam uit haar jeugd was de merknaam ‘Pip Studio’ dan ook snel gevonden.

Inmiddels wordt Pip Studio verkocht in veertig landen. Behalve beddengoed maakt het merk onder meer homewear, beachwear, behang, serviesgoed en badtextiel. Pip volgt altijd wat haar hart haar ingeeft en leidt zich hierbij niet leiden door mode of trends. Ze maakt alleen wat ze zelf mooi vindt. Dit zie je ook terug in de eigenzinnige collecties. Door haar oog voor detail, de speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen de collecties een twist met als doel een sprankeling te geven aan het dagelijks leven.

Pip Studio dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Pip Studio zijn een lust voor het oog. Ben jij een liefhebber van kleur, bloemen en patronen? Dan ben je bij Pip op de juiste plaats. De kleurrijke collectie bestaat zowel uit lichte pasteltinten als diepe kleuren, drukke ontwerpen en vrolijke prints. De dromerige bloemendessins zijn prachtig om te zien. Naast dekbedovertrekken in romantische stijl spot je hier en daar ook rustige dessins in frisse pasteltinten en tropische prints met paradijsvogels.

Hoogwaardig beddengoed van Pip Studio

Pip Studio maakt altijd gebruik van de mooiste materialen. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig percale katoen, dat door de hoge weefdichtheid en uitstekende kwaliteit een stof is die lekker zacht en soepel aanvoelt. Het materiaal is goed vochtregulerend en ventilerend waardoor het koelte biedt in de zomerse maanden, terwijl het bij kou voor comfort en warmte zorgt.

Wij zijn al helemaal fan van Pip Studio! En jij?

Vorig artikel
Volgend artikel
Wat kan er allemaal gebeuren tijdens het slaapwandelen?