Black Friday Weekend: alle records verbroken! (update)

Black Friday Weekend: alle records verbroken! (update)

Het is losgebarsten: Black Friday Weekend bij Smulderstextiel.nl met hoge kortingen tot wel 70% op schitterend beddengoed! Extra veel voordeel op een heleboel producten en sinterklaascadeaus, wie wil dat nou niet, met de dure decembermaand voor de deur? Dus sla je slag! Geniet van spectaculaire aanbiedingen en de beste Black Friday deals op o.a. dekbedovertrekken, dekbedden, hoofdkussens en sierkussens.

Black Friday Weekend bij Smulderstextiel.nl

Black Friday Weekend duurt bij ons van donderdagavond 18.00 uur (22 november) tot en met maandag (26 november). ‘Hè, maar Black Friday is tot altijd maar één dag?’, zal je denken. Ja, dat klopt. Maar omdat je het in deze laatste maanden van het jaar toch al druk genoeg hebt, leek ons het wel zo fijn om jou iets langer van onze hoge kortingen te laten profiteren. Daarom hebben we besloten om Black Friday maar liefst vijf dagen te laten duren.

Een heus Black Friday Weekend dus, waar Cyber Monday ook nog binnenvalt. De actie loopt dan misschien langer dan één dag, het voordeel wordt er niet minder op. Bij Smulderstextiel.nl krijg je spectaculaire kortingen op heel veel dekbedovertrekken, kinderbeddengoed, hoeslakens, sierkussens, keuken- en badtextiel en meer. Profiteer van Black Friday deals tot wel 70%! Nergens anders krijg je zo veel voordeel op zo’n ruime keuze aan beddengoed.

Ga naar alle Black Friday deals →

Update 25 november 09:45 uur:

Dit weekend verbreken wij alle records. Ons oude dagrecord was afgelopen vrijdag bijna verdubbeld. Onze verwachting is dat we daar vandaag (zondag 25 november) vol overheen zullen gaan. De kortingen zijn hoog en de temperaturen laag. Perfecte omstandigheden om je nieuwe beddengoed in te slaan.

Afgelopen vrijdag waren er twee volle trailers van PostNL nodig om de duizenden bestellingen te verwerken:

Gerrit en Sander gaven tijdens Black Friday op onze Facebook-pagina twee rondleidingen door ons magazijn:

Ga naar Facebook →

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en is de dag na Thanksgiving waarop de meeste mensen in de Verenigde Staten vrij hebben. Het wordt beschouwd als de start van het seizoen voor de kerstaankopen. Om zoveel mogelijk mensen naar de winkels te trekken, stunten veel winkeliers met spectaculaire aanbiedingen en dit leidt tot absurde taferelen. Denk aan meterslange rijen van kopers die ’s nachts al voor de winkeldeuren liggen om hun voordelige kerstaankopen te doen.

De naam Black Friday verwijst naar de enorme verkeersdrukte in de stad op de dag na Thanksgiving en naar het feit dat dan de meeste winkeliers voor het eerst in het jaar een hoge omzet draaien en zwarte cijfers schrijven. Tegenwoordig is Black Friday ook een happening in Nederland. Het is lang niet zo’n gekkenhuis als in de VS, maar steeds meer winkels en online webshops doen er aan mee en Smulderstextiel.nl natuurlijk ook!

Ook Sint wordt blij van Black Friday Weekend

“Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje!” Sinterklaas is weer in ons land en ook hij is maar wat blij met al deze mooie aanbiedingen, want Black Friday valt anderhalve week voor het heerlijk avondje, dus dit is hét moment om in te slaan voor pakjesavond. Bij Smulderstextiel.nl krijg je daarom niet alleen korting op volwassen beddengoed, ook op kinderbeddengoed en badtextiel voor kids, denk aan kinderponcho’s en kinderbadjassen, krijg je extra voordeel. Deze leuke en nuttige sinterklaascadeaus komen altijd van pas en zullen op menig verlanglijstje staan. Dus de Sint kan extra sinterklaascadeaus inslaan en jij krijgt alle cadeautjes van je verlanglijstje. Zo maak je pakjesavond dit jaar onvergetelijk!

Laat de feestdagen maar komen!

Met de dure decembermaand in het vooruitzicht is het slim om nu alvast met veel korting alle Sint- en kerstcadeaus in slaan. Hiermee bespaar je veel geld. Met sinterklaas en Kerst in het verschiet biedt ons Black Friday Weekend jou de kans dat ene cadeau nu toch te kunnen kopen. Dus ben je op zoek naar een leuk Sint cadeau voor je zoon, dochter of kleinkind? Schaf dan nu extra voordelig één van onze leuke kinderdekbedovertrekken of kinderponcho’s aan. Of droomde je eerst van dat mooie dekbedovertrek van Essenza of Snoozing maar vond je deze aan de dure kant of kon je niet kiezen? Schaf ze nu allebei aan en profiteer van extra hoge kortingen. Bovendien geldt bij Smulderstextiel.nl: vóór 23.59 besteld, morgen in huis! En gratis retourneren binnen 30 dagen. Zo ben jij in no time klaar voor de feestdagen!

 

Vorig artikel
Volgend artikel
blogreizen