Ga jij met ons mee op reis? | Ontdek de wereld met Smulderstextiel

Ga jij met ons mee op reis?

blogreizen

Zin in een reis langs de Middellandse Zee of de westkust van Amerika? Of zoek je liever de eindeloze herfst- en winterlandschappen op in Scandinavië of Canada? Met de dekbedovertrekken van Smulderstextiel beleef je de ultieme roadtrip. Stap in één van onze busjes en ga het avontuur aan!

Toe aan een uitstapje naar de zon? Het groene busje zet koers richting het zuiden. Langs de mediterrane kust kom je de meest pittoreske dorpjes tegen. In het binnenland doorkruis je het karakteristieke Toscaanse landschap.

De kust wordt ruiger en dat trekt uiteraard een handvol surfhelden aan. Langzaam maar zeker komt je bestemming in zicht. In een schitterende badplaats besluit je je anker uit te gooien. Tijd om in een klein bootje het water op te gaan en te genieten van je vrijheid.

Het busje had je pal aan het tropische strand geparkeerd, daar waar de palmtakken vrolijk wapperen in de wind. Bij terugkeer blijkt dat je trouwe vervoersmiddel spontaan de kleur van de flamingo’s aangenomen heeft. Kort voordat de zon onder gaat besluit je nog een duik te nemen. De zee is zo helder dat er onder het wateroppervlak een wereld voor je open gaat.

Op de terugweg doemt in de verte Parijs op. Ach, waarom ook niet? Je kunt de verleiding niet weerstaan en vinkt in één dag alle bezienswaardigheden in de binnenstad af.

Bevalt een citytrip je wel? Londen, Lissabon, Venetië, New York.. Of dichter bij huis: Amsterdam?
Bekijk hier wat je volgende bestemming wordt.

Ondertussen is het paarse busje al onderweg naar het noorden. Ben je toch nog ingestapt in dit exemplaar? Dan heb je geluk, want al snel kom je terecht in schitterende gebieden.

Langs besneeuwde bergtoppen vervolg je jouw adembenemende reis. Na een rit door het bos waarbij je de herten bijna aan kunt raken besluit je het meer te volgen en bereik je een gezellig stadje. De perfecte plaats om te overnachten!

Plotseling schrik je wakker.. het was blijkbaar allemaal één grote droom. Je bent even aan het balen dat het voorbij is, want stiekem had je nog best op doorreis naar de Noordpool gewild.

Van welke vakantiebestemming droom jij?

Vorig artikel
Volgend artikel
Donzen dekbedden van Silvana