Tussen de hoeslakens van Schlafgut kom jij iedere dag tot rust!

Tussen de hoeslakens van Schlafgut kom jij iedere dag tot rust!

Een hoeslaken vormt de basis voor een goede nachtrust. Naast bescherming voor je matras, biedt een hoeslaken comfort. Omdat het iedere nacht weer zo’n 7 uur in direct contact staat met je huid moet een hoeslaken van uitstekende kwaliteit zijn en jou het beste comfort bieden. Bovendien hoort een hoeslaken te passen bij je dekbedovertrek en slaapkamerinterieur. De hoeslakens van Schlafgut voelen heerlijk aan op je huid en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten en kleuren. Dus, zet die wekker maar uit en geniet van de nodige luxe, want tussen de lakens van Schlafgut kom je iedere dag tot rust!

Schlafgut

Het Duitse beddengoedmerk staat voor ultiem welzijn en slaapcomfort. Het bed is dé plek waar je tot rust komt, daarom is kwalitatief beddengoed van belang. Schlafgut is een toonaangevend merk op het gebied van beddengoed binnen Europa en kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zo is er altijd wel een hoeslaken dat om jouw matras past.

Hoeslakens van hoogwaardige kwaliteit

Schlafgut hoeslakens zijn gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix van 95% gebreide katoen en 5% elastan, waardoor de jersey stretch hoeslakens een fijne elastische structuur hebben. Het materiaal is slijtvast en heeft een sterk vocht absorberende en ventilerende werking. Hierdoor kun je extra lang van je hoeslaken genieten. Bovendien bieden de lakens extra bescherming tegen vuil, vocht en stof waardoor ook de levensduur van je matras wordt verlengd.

Mix & match

In ons assortiment vind je de hoeslakens van Schlafgut in vele maten en kleuren. Dus, wil je een nieuw hoeslaken aanschaffen, dan zit je bij Schalfgut altijd goed. Ben je op zoek naar een hoeslaken voor een 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux matras? En welke dikte heeft je matras, normaal, topper of extra hoog? Zo zijn er Schlafgut hoeslakens voor een standaard matras, een topdek matras en voor een extra hoog matras. En het oog wil natuurlijk ook wat! Wie weet heb je net een nieuw dekbedovertrek aangeschaft en ben je op zoek naar een bijpassend hoeslaken. Of doe eens gek! Kies niet voor een gangbaar wit hoeslaken, maar wissel af met verschillende kleuren.

In ons aanbod vind je hoeslakens in uiteenlopende kleuren. Mix en match het hoeslaken met je dekbedovertrek en pas je beddengoed aan je slaapkamerinterieur aan. Zo is er voor ieder wat wils en ga je mee met de laatste trends! Meer informatie over welke maat hoeslaken je bijvoorbeeld het beste kunt kiezen en welk materiaal nu lekkerder ligt vind je hier.

Vorig artikel
SNURK Teddy dekbedovertrek
Volgend artikel