Haal buiten naar binnen met beddengoed van Cinderella!

Haal buiten naar binnen met beddengoed van Cinderella!

Cinderella Isabella dekbedovertrek

De lente staat voor de deur. Word jij ook zo vrolijk van dat zonnetje en de eerste voorjaarsbloeiers in de tuin? Dan ben je zeker niet de enige, want ook de stories van de voorjaarscollectie van Cinderella staan helemaal in het teken van een frisse, nieuwe start. Of je nu kiest voor een tijdloos maritiem dessin in blauw en wit of voor fleurige bloemen en bladeren in zacht pastel, met deze dekbedovertrekken geef je eenvoudig net dat beetje extra lentegevoel aan je slaapkamer.

Tales of the Sea

Voor de Tales of the Sea story heeft Cinderella zich volop laten inspireren door de zee, de duinen en het strand. Een ongedwongen strandsfeer waait als een zachte zeebries je slaapkamer binnen. Perfect om even helemaal tot rust te komen. Gestileerde zeilbootjes deinen voorbij op golvende streepdessins, langs zomerse strandhuisjes. Zelfs de strakke streep- en zigzag-dessins doen denken aan bontgekleurde vliegers tegen een blauwe lucht. De verrassende accentkleur Burned Orange geeft het klassieke maritieme kleurenpalet een zonnige gloed.

Bekijk Cinderella voorjaarscollectie >

 

Flower Romance

Met de story Flower Romance zet Cinderella de bloemetjes niet buiten maar binnen! Rozen, pioenen en dromerige veldboeketten fleuren je slaapkamer helemaal op. Enerzijds zorgen zachte pasteltinten voor extra licht en ruimte en anderzijds geven ze je interieur een lieflijk en romantisch boho tintje. Maar ook de liefhebbers van fellere kleuren vinden zeker hun geluk tussen de bloemmotieven met speels aquarel-effect.

A Simple Life

Met de natuur als inspiratiebron toveren de dekbedovertrekken van deze Cinderella-story jouw slaapkamer moeiteloos om in een oase van rust. Een toevluchtsoord waar je helemaal tot jezelf kunt komen. De minimalistische bladmotieven brengen de natuur tot leven en geven jouw interieur een harmonieuze en eigentijdse uitstraling. Frisse en rustgevende tinten groen, beige, wit en grijs zorgen voor het ultieme zen-gevoel.

Natuurlijke materialen voor optimaal slaapcomfort

De dekbedovertrekken van de voorjaarscollectie van Cinderella zijn gemaakt van 100% katoen en 100% katoen-satijn. Hoogwaardige natuurlijke materialen die bijdragen aan een comfortabele en gezonde slaapomgeving. Dankzij hun uitstekende ademende en absorberende eigenschappen, blijft je bed de hele nacht fris en schoon aanvoelen. Daarnaast is katoen van nature stevig en slijtvast. Dus je nieuwe dekbedovertrek blijft gegarandeerd lang mooi.

Welk dekbedovertrek van Cinderella leg jij deze lente op je bed

Vorig artikel
SNURK Rocket dekbedovertrek
Volgend artikel
Marc O'Polo Elvor dekbedovertrek