Voorjaarscollecties online: het nieuwste beddengoed van topmerken

Voorjaarscollecties online: het nieuwste beddengoed van topmerken

De dagen worden langer, het zonnetje breekt door en de vogeltjes fluiten: het is bijna lente! Een mooi moment om kritisch naar je slaapkamer te kijken. Dat komt goed uit, want vanaf deze week vind je bij Smulderstextiel.nl de nieuwe voorjaarscollecties van topmerken online. Ruim 500 nieuwe dekbedovertrekken zijn toegevoegd aan ons assortiment. Maak je slaapkamer lenteproof met nieuw beddengoed en geniet van de geur van fris bedlinnen. Bovendien ontvang je nu gratis bij je bestelling ons nieuwe inspiratiemagazine Truste!

Het nieuwste van het nieuwste

Geef je slaapkamer dit voorjaar een frisse lentelook! Vervang de donkere kleuren en warme materialen door beddengoed in lichte kleuren en luchtige stoffen. Materialen als katoen, linnen en katoen-satijn voelen heerlijk koel en luchtig aan en zijn daarmee perfect voor het voorjaar. Welke dessins en kleurtrends zie je terug in de voorjaarscollecties voor 2019? En wat kun je verwachten op het gebied van slaapkamer interieurs deze lente en zomer? Dé trendkleuren op dit moment zijn blauw, groen en roze. Daarnaast wordt dit voorjaar de natuur als voornaamste inspiratiebron genomen: veel dekbedovertrekken met bloemendessins, natuurtinten en botanische prints. In onze blog nemen we zes van onze bekende merken onder de loep:

Beddinghouse

De voorjaarscollectie van Beddinghouse is gebaseerd op de laatste trends en opgedeeld in acht verschillende story’s met elk een eigen scala aan overtrekken. Zo is er altijd wel een dekbedovertrek dat bij jou past. In de story Summer Sunset zijn warme kleuren kenmerkend, waarmee je wordt meegevoerd naar een schitterende zonsondergang aan zee op een zwoele zomeravond.. Daarentegen zien we binnen de story Blue Note de kleur blauw in alle mogelijke tinten die je doen denken aan de blauwe zee of lucht. Door de juiste combinatie van deze blauwtinten geef je je slaapkamer een meer landelijke, klassieke of moderne uitstraling. Bij de story Roman Holiday reis je terug in de tijd naar de 50’s. De story wordt gedomineerd door retro invloeden. Dit komt vooral tot uiting in het gebruik van zachte poedertinten en verschillende streepdessins. Kortom, prachtige story’s om bij weg te dromen.
Bekijk Beddinghouse voorjaarscollectie >

Essenza

Breng de geur van het voorjaar naar jouw slaapkamer met de bloemrijke collectie van Essenza. Het expressieve merk staat bekend om haar trendy beddengoed van de beste kwaliteit in weldadige en uiteenlopende dessins. Ook dit voorjaar is Essenza er weer in geslaagd om een mooie mix van intense prints en kleuren samen te stellen. Binnen de voorjaarscollectie staan twee kleuren centraal: Powerful Green en Feminine Rose. Naast de bekende weelderige bloemenprints bestaat de collectie ook uit effen en streepdessins. Maak de slaapkamer compleet met een bijpassende plaid, hoeslaken of bedsprei.
Bekijk Essenza voorjaarscollectie >

Snoozing

Snoozing komt dit voorjaar met dekbedovertrekken in trendy dessins en levensechte fotoprints. Door de digitale fotoprint waan je jezelf in een mooi stukje natuur. Slaap romantisch tussen de kleurrijke kersenbloesems of ontwaak ’s ochtends vroeg in het frisse bos. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen, een koel en comfortabel materiaal. Heerlijk luchtig voor in de zomer!
Bekijk Snoozing voorjaarscollectie >

Rivièra Maison

Altijd al gedroomd van een sfeervolle boerderij op het zonnige platteland? Met de landelijke woonstijl van Rivièra Maison haal jij buiten naar binnen. De dekbedovertrekken hebben een landelijke en rustieke uitstraling, zoals je van het merk gewend bent. Ook in deze voorjaarscollectie zien we veel blauw, groen en aardetinten. Daarnaast zit er zelfs hier en daar een streepdessin en botanische print tussen. Slaap in stijl met Rivièra Maison en creëer thuis in jouw eigen slaapkamer eenvoudig dat luxe gevoel.
Bekijk Rivièra Maison voorjaarscollectie >

Walra

Haal het voorjaar in huis met de dekbedovertrekken van Walra. Al jaren is Walra een prominente naam en bekend om de uitstekende kwaliteit beddengoed en badtextiel. Met de nieuwe voorjaarscollectie kiezen ze voor subtiliteit en stijl. De collectie bevat namelijk dekbedovertrekken in frisse dessins, natuurlijke tinten en rustige prints. De fleurige ontwerpen met aquarellen bloemendessins geven je slaapkamer een echte lentelook!
Bekijk Walra voorjaarscollectie >

Cinderella

De lente staat voor de deur en dus is het tijd voor een schone en frisse start. Met de voorjaarscollectie van Cinderella haal jij kleurrijke en fleurige dekbedovertrekken in huis voor dat fijne voorjaarsgevoel. De collectie staat vooral in het teken van bloemen, gewaagde kleuren en zachte pasteltinten. Het toonaangevende merk is erg divers en met het brede aanbod aan dessins zit er altijd wel een dekbedovertrek tussen dat aansluit op jouw stijl.
Bekijk Cinderella voorjaarscollectie >

Benieuwd naar al onze voorjaarscollecties? Kijk dan snel hier

Vorig artikel
Volgend artikel
Wereld Slaap Dag