Dieren beddengoed voor een beestachtig leuke kinderkamer

Dieren beddengoed voor een beestachtig leuke kinderkamer

SNURK Banana Monkey dekbedovertrek

Is jouw kindje ook zo dol op dieren? Maak van zijn of haar slaapkamer een echte beestenboel met mooi dieren beddengoed! Met beestjes van dichtbij en van ver weg, van de jungle tot de bodem van de oceaan, levensecht of fantasie. Het maakt niet uit wat je favoriete dierenthema is, want in het assortiment van Smulderstextiel.nl vind je tal van dieren dekbedovertrekken om heerlijk onder weg te dromen!

Jungle dieren

Wat is er nu mooier dan een spannende oerwoudkamer met apen die aan lianen tussen de takken slingeren? Woeste tijgers laten hun tanden zien, terwijl de leeuwen liever lui dan moe zijn. Kleine vogelliefhebbers kiezen uiteraard voor bontgekleurde papegaaien en toekans die hun Urban Jungle helemaal tot leven brengen. Ook al kunnen we nu even niet een dagje naar de dierentuin, met een dekbedovertrek met wilde dieren haal je de Zoo gewoon naar je slaapkamer.

Huisdieren

Hoewel kinderen hun hond of kat eigenlijk het liefst in hun eigen bed zouden laten slapen, steken hun ouders daar meestal een stokje voor. Gelukkig is er een eindeloze keus aan dekbedovertrekken met knuffelzachte puppy’s, kittens en konijntjes, zodat jouw kleintje zijn of haar lievelingsdier voortaan geen moment meer hoeft te missen. Toch wel erg gezellig, zo’n poes die aan het voeteneind zachtjes ligt te spinnen. Wat is het favoriete huisdier van jouw kind of kleinkind?

Paarden

Een van de meest populaire dieren bij kinderen is nog altijd het paard. Verras je kleine amazone of ruiter daarom met een prachtig paarden dekbedovertrek! Schimmels, pony’s, schattige veulentjes en stoere fjorden draven en galopperen zo de kinderkamer binnen. Rechtstreeks vanuit de manege, via het weiland, met een omweg langs het strand. Als je de paardenkamer helemaal compleet wilt maken, hang je eenvoudig een paar zelf gewonnen rozetten en hoefijzers aan de muur.

SNURK Amazone dekbedovertrek
SNURK Amazone dekbedovertrek

Dieren uit de onderwaterwereld

Kleurrijke vissen in een blauwe zee, schildpadjes op het strand, speelse dolfijnen die uit het water springen van plezier. Niet alleen de dierenwereld boven de grond maar ook de geheimzinnige onderwaterwereld blijft groot en klein fascineren. Door de verschillende tinten blauw, groen en grijs creëer je bovendien in een handomdraai een rustgevende en ontspannen sfeer in de kinderkamer, waardoor je kindje snel in slaap wordt gewiegd. Dus onder een dekbedovertrek met dieren uit de onderwaterwereld voelt hij of zij zich vast als een vis in het water.

Dieren uit het bos

Het bos is voor kinderen een magische plek waar ze heerlijk kunnen spelen, rennen en ontdekken. Door hun bed op te maken met een dekbedovertrek met bosdieren tover je de kinderkamer moeiteloos om in een echt sprookjesbos. Herten, vossen, eekhoorntjes en andere dieren uit het woud komen voorzichtig tevoorschijn en steken hun schattige koppies tussen het groen van de bladeren. Winter, lente, zomer of herfst: met het bosdieren thema haal je het hele jaar rond een stukje natuur in huis.

Wat is jouw favoriete dierenthema?

Vorig artikel
Volgend artikel
Covers & Co For Rest dekbedovertrek