De Witte Lietaer: een nieuw merk in ons assortiment

De Witte Lietaer: een nieuw merk in ons assortiment

De Witte Lietar Motion dekbedovertrek

Sinds deze week vind je een nieuw merk in ons assortiment: De Witte Lietaer. Dit Belgische merk brengt je tijdloos en betaalbaar bed- en badtextiel. Elegantie, luxe en kwaliteit worden gecombineerd om steeds opnieuw gebruiksvriendelijke producten voor in ieder huishouden te creëren. Ontdek nu ook de collecties van De Witte Lietaer!

Over De Witte Lietaer

De Witte Lietaer is sinds 1898 een Belgische linnenproducent die bekend staat om zijn ruime collectie aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen. Het textiel wordt gewaardeerd om de hoge kwaliteit, het wordt geproduceerd met een groot oog voor detail en gemaakt van de beste materialen. Daarnaast heeft het textiel een tijdloos design, waarin elegantie, luxe en kwaliteit worden gecombineerd. De traditionele en klassieke stijlelementen worden continu verrijkt en geüpdatet. Bovendien daagt De Witte Lietaer zich continu uit om steeds opnieuw duurzame gebruiksvriendelijke producten voor in ieder huishouden te creëren. Door zijn onderscheidend vermogen weet De Witte Lietaer zich te profileren als dé specialist in huishoudlinnen. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs!

Bekijk hier het volledige assortiment »

Stijlvol beddengoed

De dekbedovertrekken van De Witte Lietaer zijn gemaakt van diverse hoogwaardige materialen en verfraaid met uiteenlopende dessins. Voor dat echte ‘hotelgevoel’ kun je bij dit merk terecht voor prachtige dekbedovertrekken gemaakt van katoen-satijn en percale katoen met luxueuze jacquard geweven dessins. Tijdens koude winterdagen biedt De Witte Lietaer warme flanellen dekbedovertrekken. Deze overtrekken zijn trouwens verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor er altijd een dekbedovertrek van De Witte Lietaer mooi past in jouw slaapkamer!

Alle dekbedovertrekken »

Comfortabel badtextiel

De Witte Lietaer biedt diverse badtextiel collecties. In ons assortiment vind je de Contessa en Imagine collectie. Beide collecties bestaan uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken, douchelakens, badlakens en badmatten en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Hierdoor creëer je eenvoudig een mooi geheel in jouw badkamer. Bovendien zijn beide collecties van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor je jouw badkamer omtovert tot een waar wellness center!

Bekijk hier al het badtextiel »

Mix & Match

Met de kussenslopen van De Witte Lietaer kun je samen met de dekbedovertrekken heerlijk mixen & matchen. Deze slopen zijn namelijk los bij te bestellen. Door een van deze kussenslopen te combineren met een dekbedovertrek naar keuze creëer je een mooi en speels geheel. De kussenslopen zijn gemaakt van hoogwaardige katoen-satijn en hebben een jacquard geweven motief en een luxe Oxford rand. Bovendien komen extra slopen altijd goed van pas, aangezien de kussenslopen sneller verslijten ten opzichte van het dekbedovertrek. Welke kleuren combineer jij met elkaar?

Vorig artikel
Essenza Antje dekbedovertrek
Volgend artikel