Walra's najaarscollectie: omarm de wintermaanden

Walra’s najaarscollectie: omarm de wintermaanden

Walra-najaarscollectie-nieuwe-collectie

Het najaar staat voor de deur. Buiten wordt het snel donker, de nachten zijn lang en koud. Hét moment om het binnen warm en gezellig te maken. Gelukkig vind je vanaf deze week de nieuwe collectie van Walra online. De rustige prints in eigentijdse stijlen en heerlijk soepele stoffen maken het Walra beddengoed een perfecte aanvulling voor jouw (slaapkamer) interieur!

Bereikbare luxe

Al jaren is Walra een befaamde naam in de beddengoed en badtextiel wereld. Dé aanbieder van de zogenaamde bereikbare luxe, want bij Walra kun je terecht voor uitstekende kwaliteit, basic ontwerpen en een betaalbare prijs. Het merk staat bekend om haar rustige dessins, waarbij wordt ingespeeld op de laatste trends. Met de nieuwe collectie van Walra ben jij verzekerd van een ultieme nachtrust.

Ontdek de nieuwe collectie van Walra >

Zachtheid in huis met heerlijk warm flanel

Tijdens de frisse wintermaanden is er niets fijner dan om lekker onder een warm dekbedovertrek te kruipen. Daarom heeft Walra dit najaar ook verschillende flanellen dekbedovertrekken in haar collectie. Kies voor het unieke Reversed Dashes dekbedovertrek met een subtiel, speels streepje, perfect voor in een Scandinavische slaapkamer. Of ga voor het tijdloze Sweet Dandelions overtrek waarbij de dwarrelende pluisjes van paardenbloemen zorgen voor een landelijke slaapkamersfeer.

 

Remade cotton blend: oud in een nieuw jasje

De Walra Remade Cotton Blend overtrekken bestaan uit een mix van materialen van 52% recycled polyester en 48% recycled katoen. Hiermee geven ze oude materialen een tweede leven. Beide stoffen beschikken over prettige eigenschappen en zorgen voor een mooie comfortabele combinatie. Ben je opzoek naar een modern en milieuvriendelijk dekbedovertrek? Dan is het Remade Cotton Blend dekbedovertrek zeker iets voor jou.

 

Stoer blauw & warm okergeel

Met de donkere dagen die korter worden kun je wel een zonnetje in huis gebruiken, toch? Met dit okergele Dots & Doodles dekbedovertrek blijf je de warme sferen in huis houden. Ga voor een Scandinavische sfeer en lift mee op de trend. Ook het Little Twigs dekbedovertrek is een ware eyecatcher voor in de slaapkamer. Beide dekbedovertrek zijn aan beide zijden te gebruiken zodat je eenvoudig een nieuwe look creëert. Liever geen takjes of stippenpatroon? De Soft Structure dekbedovertrekken in blauw en geel hebben een basic ontwerp en bevatten een originele structuur print.

 

Klassiek met een stoere twist

Walra staat bekend om haar casual ontwerpen, die zijn vertaald naar de trends van tegenwoordig. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek ruitpatroon in een stoere uitvoering. Het traditionele ruitmotief in een nieuw jasje geeft een knus en gezellig gevoel, wat je na een drukke en koude dag goed kunt gebruiken. Of ga voor het rustgevende dessin Evening Mist in verschillende zachte grijstinten dat je een kijkje biedt in de natuur.

 

Trendy accessoires

Tijdens de koude winteravonden en nachten is cocoonen natuurlijk superfijn. Met een mooie plaid lig jij lekker warm in bed of op de bank naar je favoriete serie te kijken. Kies voor een trendy velvet bedsprei die fluweelzacht aanvoelt of ga voor een plaid in casual jersey. Zo wordt naar buiten gaan tijdens de koude dagen extra lastig.

Vorig artikel
Slapen op je zij
Volgend artikel
Kayorie-nieuwe-collectie-najaar-2019