De Beddinghouse voorjaarscollectie in zes inspirerende thema's

De Beddinghouse voorjaarscollectie in zes inspirerende thema’s

Beddinghouse voorjaarscollectie

Nog even en dan is het zover: de lente breekt eindelijk aan! Buiten zien we steeds meer bloeiende bloesems, fluitende vogeltjes en blauwe luchten. Om het voorjaar groots te vieren heeft Beddinghouse weer een inspirerende collectie uitgebracht in zes leuke thema’s. Ontdek de leuke verhaallijnen en geef je slaapkamer een verrassende make-over.

Een bron van inspiratie

Al meer dan veertig jaar produceert het grote beddengoedmerk Beddinghouse dekbedovertrekken van hoge kwaliteit. Met veel passie, vakmanschap en creativiteit volgen ze de nieuwste trends op de voet, om er hun eigen draai aan te geven! Hierdoor ziet jouw slaapkamer er in elk seizoen prachtig uit.

Dit voorjaar biedt Beddinghouse je volop inspiratie met maar liefst zes verschillende thema’s: Fresh Start, Explore, Connected, Happy Day, Tenderness en Morning Glow. Binnen elk thema vind je verfrissende prints en kleurrijke designs die helemaal passen bij het lenteseizoen. Benieuwd welk verhaal het beste bij je past? Lees dan snel verder en laat jezelf verrassen!

Fresh Start

Met een dekbedovertrek uit het thema Fresh Start krijg je elke ochtend weer een fijne energieboost. Deze expressieve prints zijn voorzien van frisse blauwe en groene kleurtinten, zo vormen ze prachtige blikvangers in je slaapkamer. Style dit thema met houten accessoires en veel planten. Houd je daarnaast de muren licht, dan lijkt de ruimte extra groot en creëer je een vrij gevoel in huis.

Explore

Ben jij een avonturier in hart en nieren? Dan past het thema Explore perfect bij jouw slaapkamer. De aardse kleuren met verschillende groentinten halen een mooi stukje natuur in huis. Natuurlijk zie je bij deze story ook dessins vol prachtige weidebloemen voor het echte lentegevoel. Je maakt het plaatje compleet door accessoires gemaakt van natuurlijke materialen, zoals kleurrijke tapijten, geweven manden of frisgroene planten. Hiermee is de look helemaal af.

Connected

Binnen het thema Connected staan rustgevende tinten en gedurfde accenten centraal. Je combineert neutrale kleuren met warm bruin en creëert zo een robuuste uitstraling. Een mooie look als je wilt gaan voor uniek en trendy! Dankzij een vleugje Japandi oogt het geheel heerlijk ontspannen. Dit thema leent zich dan ook goed voor minimalistische accessoires die helemaal passen bij het rustige plaatje.

Happy Day

Houd jij van kleur en vrolijkheid in de slaapkamer? Dan is het thema Happy Day echt iets voor jou! Deze trendy dekbedovertrekken zijn echte eyecatchers en geven je iedere dag weer een goed humeur. Met hippe trendkleuren en leuke patronen is dit thema een perfecte mix van modern en vintage. Je combineert de prints bovendien eenvoudig met vrijwel iedere kleur. Hierdoor kun je er alle kanten mee op. Happy Day is lekker optimistisch en een mooie keuze om het voorjaar mee te beginnen.

Tenderness

Het thema Tenderness geeft je een heerlijk zacht en dromerig gevoel. De groene pasteltinten voeren je mee naar ontspannende oorden en zorgen voor een rustgevende sfeer. In dit thema zie je daarom veel botanische prints terugkomen, maar ook eigentijdse patronen met een subtiel kleurverloop. Frisgroen voert de boventoon en je combineert deze kleur perfect met subtiel blauw of grijs. Zo oogt je slaapkamer lekker licht en luchtig.

Morning Glow

Dankzij het thema Morning Glow word je elke ochtend wakker met een prachtige zonsopgang. Mooie kleuren zoals zachtroze, lila en perzik doen je dan ook denken aan de morgenschemering. Zo creëer je een sfeervolle slaapkamer waarin je fijn tot rust komt. Het thema Morning Glow draait volledig om genieten en ontspannen. Voel de warme zonnestralen op je huid en val ’s avonds weer heerlijk in slaap onder de zachte materialen.

Beddinghouse Dutch Design

Naast de zes voorjaarsthema’s brengt Beddinghouse deze lente ook prachtige nieuwe ontwerpen uit onder hun beddengoedlijn Beddinghouse Dutch Design. Deze eigentijdse collectie is gebaseerd op de nieuwste trends op het gebied van kunst, ontwerp en mode. Je ziet dit mooi terugkomen in geometrische vormen met een trendy kleurenpalet. Wat dacht je bijvoorbeeld van het stralende Daylight dekbedovertrek? Dankzij een creatief lijnenspel krijgt het dessin diepte en ontstaat er beweging. Het subtiele kleurverloop doet je denken aan warme zonnestralen.

Vrijwel alle dekbedovertrekken uit de Dutch Design collectie zien eruit als echte eyecatchers. Ze zijn gemaakt van 100% biologische katoen-satijn en voelen dan ook streelzacht aan op je huid. Bovendien staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, waardoor ze allemaal beschikken over het internationaal erkende GOTS-certificaat. Met Beddinghouse slaap je comfortabel én verantwoord!

Bekijk de Beddinghouse voorjaarscollectie

 

Wat is jouw favoriete voorjaarsthema?

Vorig artikel
hotelervaring met Satin d'Or
Volgend artikel
Essenza voorjaarscollectie