Begin je zomer goed met de leukste Good Morning strandlakens

Begin je zomer goed met de leukste Good Morning strandlakens

We hebben er even op moeten wachten maar nu is het eindelijk zover. De zomer komt eraan! Kun jij ook niet wachten om heerlijk te ontspannen op het strand met af en toe een frisse duik in zee? Bereid je dan vast voor en gun jezelf een vrolijk Good Morning strandlaken! Want dankzij deze kleurrijke dessins wordt een dagje in de zon nu nog leuker.

Paradijselijke oorden

Met een ijsje in de hand en een stralende zon boven je hoofd is er op jouw stranddag alleen maar plaats voor good vibes. Laat je daarom inspireren door een van onze prachtige Good Morning strandlakens! Met paradijselijke prints vol zeesterren, surfplanken en tropische ananassen steel jij zeker weten de show. Ook voor dierenliefhebbers is er genoeg te kiezen. Paradijsvogels en kleurrijke flamingo’s zijn een prachtige aanblik die helemaal past bij het seizoen. Om deze prachtige vogels te aanschouwen hoef je echt niet af te reizen naar een ver oord. Jij neemt ze gewoon zelf mee als je lekker gaat relaxen op het strand of langs de zwembadrand. En zo’n creatief strandlaken is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven aan een geliefde.

De zomer in je bol met Good Morning

Laat die warme zonnestralen maar schijnen. Heerlijk ontspannen op een zomers strandlaken en met je voeten in het zand kijk je uit over de helderblauwe zee. Surfplanken en tropische dessins brengen je in hogere sferen. Of wat dacht je van kleurrijke eenhoorns, exotische flamingo’s en prachtige papegaaien? Jouw dag kan niet meer stuk als je na een frisse duik in het water weer heerlijk uitrust op een vrolijk strandlaken. Welke print is jouw favoriet?

Zonnen op zacht velours

De nieuwste collectie Good Morning strandlakens bestaat aan de voorzijde uit 100% polyester-velours. Dit materiaal voelt streelzacht aan op de huid en behoudt lang zijn kleur. Hierdoor heb je er vele stranddagen plezier van! De achterzijde bestaat uit badstof en dit materiaal neemt vocht snel op. Ideaal voor als je jezelf weer wilt afdrogen nadat je lekker bent opgefrist in het water. Met een afmeting van 100 bij 180 centimeter zijn de strandlakens bovendien groot genoeg om fijn mee in het zonnetje te liggen. Bewaar hem in je strandtas en je hebt hem altijd snel bij de hand!

 

Bekijk hier alle Good Morning strandlakens!

 

Op welk Good Morning strandlaken ga jij lekker genieten van de zon?

Vorig artikel
Polydaun dekbed
Volgend artikel