Veelzijdige collectie Heckettlane: twee dekbedovertrekken in één

Veelzijdige collectie Heckettlane: twee dekbedovertrekken in één

Heckett & Lane dekbedovertrekken

Ben jij veel bezig met je interieur? Hou je van afwisseling? Of kun je meestal maar lastig kiezen? Kijk dan eens tussen de beddengoed collectie van Heckettlane. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig ECO katoen en dubbelzijdig bedrukt. Door het dekbedovertrek om te draaien tover je zo een ander dessin en nieuwe slaapkamer look tevoorschijn!

Voorjaarscollectie Heckettlane

Een comfortabele nachtrust; dat is waar het bij Heckettlane om draait. Het merk produceert al meer dan 20 jaar dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens. Door deze jarenlange ervaring heeft het merk een goed oog voor detail en gevoel voor kwalitatieve materialen ontwikkeld. Voor haar nieuwe voorjaarscollectie liet Heckettlane zich inspireren door de natuur en cultuur uit verre landen. Dit heeft resulteert in unieke prints en verrassende dessins waarmee je jou slaapkamer in een mum van tijd kunt omtoveren tot een nieuwe, fijne slaapplek.

Bekijk Heckettlane voorjaarscollectie >

 

Omkeerbare dessins: 2 in 1!

De opmaak van je bed heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van jouw slaapkamer. Daarom kan af een toe eens veranderen van dekbedovertrek een goed idee zijn.Wil je niet telkens een nieuw overtrek hoeven kopen? Geen probleem, want met een dubbelzijdig dekbedovertrek van Heckettlane heb jij twee dekbedovertrekken in één. Met het omkeerbare dessin kun je gemakkelijk afwisselen: je hoeft enkel je dekbed(overtrek) en hoofdkussens even om te draaien en je slaapkamer is weer als nieuw. Ook slaap je opnieuw onder een ‘schoon’ dekbedovertrek, als je deze omdraait. Het omkeerbare dessin heeft dus tal van voordelen.

Draai om voor een nieuwe slaapkamer look

De dekbedovertrekken van Heckettlane zijn rijk gekleurd, extravagant en uitbundig maar ook ingetogen en rustgevend.  Kies jij voor stijlvol en eigentijds of juist authentiek en geïnspireerd op de natuur? Het unieke merk heeft het allemaal. Doorgaans zijn de dessins gebaseerd op avontuurlijke reizen waardoor ze de sfeer van een verre bestemming weerspiegelen en dit gevoel naar je slaapkamer toebrengen.

Neem bijvoorbeeld het Zula dekbedovertrek. Met de voorzijde haal je de Urban Jungle trend in huis en waan je je in tropische sferen. Draai je het dekbedovertrek om, dan heb je de stoere animal print in je slaapkamer. Bij het Cobie dekbedovertrek kun je gaan voor een rustige, landelijke woonstijl met prachtige fotoprint van een katoenplant op de voorzijde of juist voor een gezellige boho stijl met een print die doet denken aan een tie dye (batik) patroon in grijstinten op de achterzijde. Met Heckettlane creëer je eenvoudig een nieuwe look.

 

En ga jij voortaan voor een omkeerbaar dessin?

Vorig artikel
Nieuw beddengoed: 4 seizoenen dekbed
Volgend artikel
vt-wonen-earth-dekbedovertrek