Nieuwe hoofdkussens van Polydaun: fris de dag beginnen!

Nieuwe hoofdkussens van Polydaun: fris de dag beginnen!

nieuwe hoofdkussens polydaun

Polydaun heeft maar liefst vier nieuwe hoofdkussens aan het assortiment toegevoegd. Het Zweedse merk blijft continu innoveren en verdiept zich al meer dan 50 jaar in onze slaapbehoeftes en het ideale slaapklimaat. De nieuwe hoofdkussens zijn geschikt voor verschillende type slapers, van rugslapers tot aanstaande mama’s, en ondersteunen jouw nek en schouders optimaal. Hierdoor geniet jij van een heerlijke nachtrust, elke dag weer.

Polydaun: innovatief, duurzaam & gevarieerd

Een gerenommeerde speler in de beddengoed branche, zo kun je Polydaun het beste omschrijven. Polydaun staat sinds 1962 garant voor kwaliteit, innovatie, maar ook verantwoord ondernemen. Het Zweedse merk werkt met duurzame en verantwoorde productiemethoden voor het maken van hoofdkussens en dekbedden. Onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Deze normen legt het bedrijf niet alleen zichzelf op, maar ook partners en toeleveranciers.

Met behulp van geavanceerde technieken en speciaal ontwikkelde materialen worden de producten van Polydaun zo comfortabel mogelijk gemaakt. Het dekbed Elke met 3D-Polarsoft is bijvoorbeeld al viermaal uitgeroepen tot ‘Beste koop’ door de Consumentenbond.

Polydaun’s missie is om comfortabel slapen voor iedereen mogelijk te maken. De Fris Ontwaken collectie heeft daarom dekbedden en kussens voor verschillende type slapers en slaapbehoeften, want lekker slapen is immers voor iedereen anders. Inmiddels is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant in de Benelux van kunstvezel dekbedden en hoofdkussens.

Naar assortiment van Polydaun >>

 

Rug- en zijslapers

Nieuw bij Polydaun zijn de bamboe hoofdkussens. Het Balance Bamboo hoofdkussen is vanwege het boxmodel vooral geschikt voor mensen die op hun zij of rug slapen. Het veerkrachtige kussen biedt een gemiddelde stevigheid en door de opstaande rand zorgt het ervoor dat je comfortabel ligt en je nek en schouders niet worden overbelast. De bamboe tijk en vulling van gerecycled materiaal maakt het kussen een milieubewuste keuze.

Heb je vaak last van je nek en schouders? Of heb je moeite om een fijne slaaphouding aan te nemen? Dan kan het nieuwe Polydaun lichaamskussen je daarbij helpen. Door het kussen tussen je benen en armen te plaatsen wanneer je op zij ligt, neem je vanzelf een goede houding aan. Hierdoor verdwijnt de spanning in je nek en schouders en worden ook je rug en bekken ontlast. Ideaal, toch?

 

Buikslapers

Slaap je ook vaak op je buik? In dat geval raden we het nieuwe Bamboo Delux hoofdkussen aan. Vanwege het puntmodel bevat het kussen maar één stikrand (tijk), daardoor is dit model lager en flexibeler qua vorm. Puntmodel hoofdkussens zijn daarmee vooral geschikt voor buikslapers of mensen die op een iets platter of lager kussen willen slapen. Ook dit kussen bestaat uit een bamboe tijk en een duurzame en comfortabele Comfort-O-Bol vulling gemaakt van gerecycled materiaal.

 

Tijdens & na de zwangerschap

Ben jij een aanstaande mama? Zowel tijdens als na je zwangerschap kan een voedingskussen dan goed van pas komen. Zo’n kussen is ideaal gedurende je zwangerschap want het biedt verlichting tijdens het slapen en zorgt ervoor dat jij een fijne slaaphouding kan aannemen. Daarnaast biedt het ook na je zwangerschap de nodige ondersteuning. Bijvoorbeeld tijdens het voeden van jouw kleintje. Maar het kan ook dienen als ligkussen voor je baby. Je doet er dan een wieghoeslaken omheen en ze kunnen er heerlijk in slapen. Deze hoofdkussens zijn dus multifunctioneel. Ook enorm handig; het kussen is voorzien van een extra losse hoes die je zo in de wasmachine kan gooien.

 

En welk hoofdkussen van Polydaun past het beste bij jou? 

Vorig artikel
Essenza Giselle dekbedovertrek
Volgend artikel
Walra Vintage Cotton dekbedovertrek Jeans