De najaarscollectie van Essenza: royale prints en warme kleuren

De najaarscollectie van Essenza: royale prints en warme kleuren

Essenza Giselle dekbedovertrek

De najaarscollectie van Essenza is inmiddels binnen en wij genieten weer met volle teugen van de rijke prints en het royale kleurgebruik. Kan jouw slaapkamer wel een boost gebruiken nu de herfst er weer aan zit te komen? Kijk dan snel tussen de dekbedovertrekken uit de nieuwste Essenza collectie. Ga jij voor een donkerbruin, kersenrood of indigoblauw dessin?

Essenza najaarscollectie 2020

De nieuwste lijn beddengoed van Essenza is geïnspireerd op koken en eten. Het proces van ontwerpen ligt namelijk erg dicht bij het creëren van overheerlijke gerechten. Het staat beide gelijk aan pure perfectie, waarin ontleden, blenden en experimenteren aan vooraf gaat. Een chef combineert klassieke recepten met nieuwe trends en moderne technieken. In de mode is dat niet anders, ook Essenza combineert prints uit het archief met nieuwe kleuren en patronen. Daarnaast heeft Essenza ook letterlijk haar inspiratie uit food gehaald, door te kiezen voor tinten als kersenrood, kaneel en chocoladebruin.

Bekijk hier de najaarscollectie van Essenza

De 3 stories van Essenza

L’Histoire

Deze story staat vol met krachtige, donkere kleuren. Oude meesterwerken zijn de leidraad geweest voor de bloemenprints, terwijl ook de mooiste dessins uit het verleden weer in een nieuw jasje zijn gestoken. De serie L’Histoire staat bol van de klassiekers waarmee je deze winter in een handomdraai je slaapkamer voorziet van luxe en sfeer. Het kleurenpalet bestaat uit de prominente tinten indigo, denim en donkergroen. De prints zijn sterk afwisselend. Van de bekende, royale bloemenprints tot een elegant ruitpatroon. Natuurlijk stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig katoen-satijn of heerlijk warm flanel.

Rêverie

Prachtige bruintinten komen terug in deze sfeervolle, chique story Rêverie. De kleuren doen denken aan de aarde en natuur, maar ook aan heerlijkheden zoals chocolade, kaneel en koffie. Ook binnen deze selectie mogen de befaamde bloemenprints niet ontbreken, hetzij hier en daar in subtielere vorm. Een modern banenpatroon en klassiek ruitje zorgen voor het nodige contrast. De warme najaarskleuren worden aangevuld met accentkleuren zoals okergeel en lila. Onder welk dekbedovertrek ga jij genieten van een comfortabele nachtrust?

Essenza Lauren dekbedovertrek

Mon Chéri

De laatste story is Mon Chéri. Het is een romantische collectie vol verleidelijke kleuren zoals kersenrood, rabarber en chocoladebruin. Dit is niet alleen een smakelijk rijtje, maar ook een plaatje om te zien. Droom heerlijk weg bij deze bloemenprints, waar invloeden van de Oude Meesters duidelijk aanwezig zijn, maar ook de effen dessins en etnische printjes die jouw hart doen smelten. De warme roodtinten combineren prachtig bij het donkerbruin en geven het een chique twist. Natuurlijk draagt het hoogwaardige katoen-satijn én warme flanel daar ook sterk aan bij.

Essenza Anneclaire dekbedovertrek

Welke Essenza story spreekt jou aan dit seizoen?

Vorig artikel
nieuwe-collectie-najaar-2020-dekbedovertrek-beddengoed
Volgend artikel
nieuwe hoofdkussens polydaun