Nieuwe najaarscollectie online: dé beddengoedtrends volgens topmerken

Nieuwe najaarscollectie online: dé beddengoedtrends volgens topmerken

nieuwe-collectie-najaar-2020-dekbedovertrek-beddengoed

Vanaf deze week vind je bij Smulderstextiel.nl de nieuwe najaarscollecties online! Ruim 350 nieuwe dekbedovertrekken zijn toegevoegd aan ons assortiment. Maak je slaapkamer klaar voor het najaar met nieuw beddengoed en creëer een knusse wintersfeer in huis. Bovendien ontvang je nu gratis ons nieuwe inspiratiemagazine Truste! bij je bestelling!

Nieuw beddengoed voor een warme winterlook

Na een prachtige zomer staat nu toch echt de herfst voor de deur. Dat betekent dat je zomerse bedlinnen ingeruild kan worden voor warm beddengoed in rijke kleuren en zachte materialen. Tijdens het najaar brengen we ook steeds meer tijd door in de slaapkamer. Het is fijn om wat langer in bed te blijven liggen, want onder de dekens is het lekker warm. Dit is dus hét moment om je slaapkamerinrichting een flinke boost te geven. Met onze nieuwe dekbedovertrekken en hoeslakens van topmerken maak je jouw slaapkamer eenvoudig winterproof!

Bekijk de najaarscollectie >>

Beddinghouse

De najaarscollectie van dit prominente beddengoedmerk is opgedeeld in zeven verschillende stijlen of stories die aansluiten op de woontrends van dit najaar. Zo is er altijd wel een stijl die bij jou past. Opvallend is de story Embraced die bestaat uit diepe koraalkleuren en elegante dessins. De story vormt als het ware een knusse cocon die je uitnodigt om je na een koude dag terug te trekken in de slaapkamer, de gordijnen dicht te doen en te genieten van een knapperend haardvuur met een warme deken om je heen.

Of kom helemaal tot rust met de story At Ease. Blauwtinten staan hierin centraal aangevuld met cognac- en terrakleuren. De moderne stijl met typisch stoere materialen zoals leer en metaal worden afgewisseld met ronde, zachte vormen. Alles in deze story draait om ontspanning en ‘go with the flow’.

Daarnaast is de natuur dit najaar weer een grote inspiratiebron. Haal buiten naar binnen met beddengoed in groentinten, botanische dessins en dierenprints. Belangrijke trendkleuren als okergeel en donkergroen voeren de boventoon in de story Escape to Nature. Creëer thuis jouw eigen natuurlijke oase en laad op aan het einde van een enerverende dag.

Bekijk Beddinghouse najaarscollectie >>

 

Essenza

Ook dit seizoen staat de collectie van Essenza weer bol van de intense kleuren en gedurfde contrasten. Dit najaar vindt Essenza haar inspiratie in food, want eten speelt een belangrijke rol in onze maatschappij, ook in de wereld van design. Essenza combineert dit met de woon- en kunstwereld wat leidt tot verrassende en unieke dessins. De collectie is opgedeeld in drie stories: l’Histoire – met groen- en blauwtonen, Rêverie – met kleuren als kaneel en cafe noir en Mon Chérie – met roze- en roodtinten . Met een kleurenpalet van onder meer chocoladebruin, rabarber en kersenrood laat ESSENZA zien hoe verleidelijk de kleur van eten kan zijn, terwijl stoere blauwtinten als denim en indigo frisheid in de collectie brengen.

Bekijk Essenza najaarscollectie >>

 

Snoozing

Snoozing komt dit najaar met stijlvolle dessins en haarscherpe fotoprints. Waan jezelf in Afrika tussen de wilde dieren, hoor ’s morgens de vogeltjes bijna fluiten of slaap lekker knus onder een ‘gebreide’ deken. De dekbedovertrekken in de najaarscollectie van Snoozing zijn gemaakt van fijne materialen als soepel katoen-satijn en zacht flanel voor wat extra warmte deze winter!

Bekijk Snoozing najaarscollectie >>

 

 

Rivièra Maison

In het najaar zijn we op zoek naar gezelligheid, ook in ons slaapkamerinterieur! Bij Rivièra Maison begrijpen ze dit maar al te goed. Het beddengoed heeft een landelijke en rustieke uitstraling, zoals je van het merk gewend bent. Daarnaast spelen de kleuren denim blauw, warm bruin en groen een prominente rol en kan een ruitpatroon uiteraard niet ontbreken. Met hun nieuwe najaarscollectie creëer je een echte feel good sfeer vol knus- en gezelligheid.

Bekijk Rivièra Maison najaarscollectie >>

 

 

Walra

Walra omarmd het knusse wintergevoel. Het prestigieuze merk staat bekend om haar uitstekende kwaliteit beddengoed in basic ontwerpen en rustige tinten. Dit najaar komen veelal dekbedovertrekken in pastelkleuren zoals vintage blauw, cognac en olive eventueel gecombineerd met een botanische print of subtiel dessin. Opmerkelijk is het nieuwe dekbedovertrek Spots & Dots in de trendkleuren donkergroen en roestbruin die van jouw bed een echte eyecatcher maakt. Met de heerlijke dekbedovertrekken en zachte plaids kun je gemakkelijk een warme winterslaap houden.

Bekijk Walra najaarscollectie >>

 

 

Cinderella

Haal de warmte naar jouw slaapkamer met Cinderella. De collectie dekbedovertrekken van Cinderella bestaat uit elegante prints, effen dessins en een grote variatie kleuren, met oog voor detail. Het merk biedt een brede collectie beddengoed in verschillende stijlen, van landelijk tot modern. Zo is er altijd wel een overtrek dat aansluit op jouw stijl.

Bekijk Cinderella najaarscollectie >>

 

 

Benieuwd naar al onze najaarscollecties? Bekijk ze hier.

Vorig artikel
Volgend artikel
Essenza Giselle dekbedovertrek