Feestdagen 2022: Het verlanglijstje van Manon

Feestdagen 2022: Het verlanglijstje van Manon

In deze blogserie bieden wij de nodige inspiratie voor de feestdagen. Personeelsleden van Smulderstextiel.nl delen hun favorieten, van heerlijk warme plaids tot kekke dekbedovertrekken. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je partner, moeder, zus of vriendin? Beddengoed is altijd een goed idee. Dit keer geven we het woord aan Manon, zij deelt haar verlanglijst met perfecte kerstcadeaus!

Iris en Lola gingen haar al voor, nu is het de beurt aan Manon (31 jaar). Zij is werkzaam op de afdeling Verkoop en houdt zich bezig met zowel content als assortiment. Nieuwe collecties krijgt zij als eerste te zien, maar ook het selecteren van beeldmateriaal, het schrijven van productteksten en inspirerende blogs behoren tot haar werkzaamheden. ‘Ik ben nauw betrokken bij de artikelen in de webshop. Ik zie dagelijks ontzettend veel dekbedovertrekken voorbij komen en daar word ik soms wel hebberig van! Natuurlijk heb ik zo mijn favoriete merken, dus het samenstellen van een verlanglijstje vond ik heel leuk.’

Cadeautip 1: Essenza Juliette dekbedovertrek

‘Ik vind Essenza één van de mooiste merken in ons assortiment. Het is telkens weer een feestje wanneer de nieuwe collectie verschijnt. Het merk maakt gebruik van prachtige stoffen en er wordt tot in detail nagedacht over de prints. Er zit altijd een diepere gedachte achter een dessin en dat is wat het voor mij een stukje specialer maakt.’

Het Juliette dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen-satijn, een stof van hoogstaande kwaliteit. De kleur wordt omschreven als Almost black, een mooie diep donkerbruine kleur die tegen het zwart aan zit.

‘De print van het Essenza Juliette dekbedovertrek spreekt mij aan. Normaal gesproken kies ik snel voor een effen dessin, maar deze sierlijke print zal erg chique staan in mijn slaapkamer. Daarnaast is een product van Essenza perfect om cadeau te geven. Het hoogstaande merk straalt luxe uit en is daardoor perfect om te geven én te krijgen.’

Cadeautip 2: Rivièra Maison Teddy plaid

Rivièra Maison Teddy Plaid

‘Ik ben echt een groot fan van plaids. Zodra de wintertijd ingaat komen bij mij thuis de plaidjes tevoorschijn. Heerlijk ’s avonds op de bank, met een plaid over m’n benen geniet ik van een goede serie op tv.’

Een nieuwe plaid is nooit verkeerd en daarnaast ook ideaal om cadeau te geven. Zeker met de hoge energieprijzen grijpen we sneller naar andere manieren om onszelf te verwarmen, zoals plaids en dekens. Daarnaast wil het oog ook wat: de mooie chique plaids zijn dit seizoen een hit!

‘Ondanks dat ik al genoeg plaids heb, en mijn man het daar ook roerend mee eens is, vind ik deze teddy plaid van Rivièra Maison een mooi kerstcadeau. Het is een naturelkleurig dekentje met aan de ene zijde zacht teddy materiaal en de andere zijde een luxe velours stofje. Helemaal mijn ding!’

Cadeautip 3: Cinderella Weekend dekbedovertrek

‘Basic items zijn goed aan mij besteed. Ik houd nu eenmaal niet van teveel opsmuk, al kan ik wel enorm geïnspireerd raken door uitbundige prints of rijk gebloemde dessins. Ik vind het alleen niet iets voor mezelf, dan kies ik sneller voor effen en vooral ook veel zwart. Eigenlijk komt zwart in ons hele huis veel terug. Alleen een effen zwart dekbedovertrek heb ik nog niet. Een ideaal moment om dat op mijn verlanglijst te zetten!’

Het Cinderella Weekend dekbedovertrek is een perfect basiselement en verkrijgbaar in tal van kleuren. Het is daardoor passend in diverse interieurstijlen en eigenlijk sla je hierdoor nooit de plank mis. Het zachte percaline katoen voelt heerlijk aan en draagt bij aan het slaapcomfort, dat is mooi meegenomen!

‘Vaak geef ik de voorkeur aan een effen dekbedovertrek. Ik heb bijvoorbeeld al beige, zandkleur en effen wit beddengoed. Een zwart overtrek vind ik een mooie toevoeging in de slaapkamer.’

Heb je nog ideeën opgedaan voor jouw eigen verlanglijst of misschien het perfecte cadeau voor je geliefde gespot? 

Vorig artikel
Kian dekbedovertrek Beddinghouse
Volgend artikel
SNURK Shark dekbedovertrek