De leukste SNURK kinderdekbedovertrekken voor kerst

De leukste SNURK kinderdekbedovertrekken voor kerst

SNURK Shark dekbedovertrek

Het duurt niet lang meer of de knusse en gezellige kerstdagen staan weer voor de deur. Misschien ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je kind. Verras je zoon of dochter deze kerst dan eens met een mooi SNURK dekbedovertrek! Of je kind nu graag knuffelt met schattige konijntjes of liever kiest voor de stoere dinosaurus. De SNURK dessins zijn enorm creatief en er is voor iedereen wel een bijpassend overtrek te vinden. We inspireren je dan ook graag met de leukste SNURK kinderdekbedovertrekken.

Fantasierijke dessins voor onder de kerstboom

Laat de fantasie van je zoon of dochter de vrije loop met unieke dessins van SNURK. Stijgt je kind op in een ufo of wordt het misschien zelfs meegenomen door buitenaards leven? Alles is mogelijk zodra bedtijd begint! Houd je het liever wat dichter bij de grond? Onder een rollercoaster dekbedovertrek heeft je kind een eigen pretpark in de slaapkamer. Zo is een snel vertrek naar dromenland gegarandeerd. Als leuk kerstcadeau is er voor iedereen wel een mooi thema te vinden.

SNURK kinderdekbedovertrekken voor de dierenliefhebbers

In de collectie kinderdekbedovertrekken van SNURK zie je ook veel schattige dierendessins terugkomen. Kenmerkend is het effen witte beddengoed waarop in de hoek aan de onderzijde een mooi dier staat afgebeeld. Dit zorgt voor een creatief effect en maakt de kinderkamer nog leuker. Daarnaast vind je bij SNURK nog meer vrolijke overtrekken met grappige, stoere of lieve (fantasie)dieren. SNURK beddengoed is gemaakt van katoen of flanel. Het natuurlijke materiaal katoen voelt zacht aan op de huid en is goed ademend en sterk vochtabsorberend. Flanel past zich snel aan de lichaamstemperatuur aan en houdt warmte goed vast. Hierdoor is flanel vooral geschikt voor de koude wintermaanden.

Als ik later groot ben

Dromen over de toekomst kan niet vroeg genoeg beginnen. Wie wil je later worden als je groot bent? Maar ook nu al kun je natuurlijk kiezen wie je bent. En SNURK beddengoed helpt je groots te dromen! Ben jij de volgende profvoetballer die de sterren van de hemel speelt? Of misschien trek je jouw mooiste jurk aan als prinses. In het assortiment van SNURK vind je genoeg dekbedovertrekken die je inspireren en laten wegdromen. Een perfect cadeau voor onder de kerstboom!

 

Bekijk hier alle dekbedovertrekken van SNURK

 

Welk SNURK dekbedovertrek leg jij onder de kerstboom?

Vorig artikel
Volgend artikel
Ruth plaid Essenza