Thermostaat omlaag? Maak het lekker warm met onze plaids!

Thermostaat omlaag? Maak het lekker warm met onze plaids!

Ruth plaid Essenza

Terwijl de temperaturen steeds verder dalen, blijven de energieprijzen stijgen. Besparen? Met een knusse, warme plaid binnen handbereik kun je de verwarming gerust een graadje lager zetten. Onze woondekens zijn trouwens niet alleen heerlijk warm en zacht om onder weg te kruipen, maar geven je huis ook nog eens een trendy uitstraling. Hoogste tijd om deze praktische sfeermakers eens goed in de schijnwerpers te zetten!

Comfortabel én handig

Met een fijne plaid in huis wordt de winter zeker je favoriete seizoen. Of je die lange koude avonden nu doorbrengt met een goed boek op de bank of op het puntje van je stoel voor een spannende wedstrijd. Daarnaast kan een plaid in de slaapkamer dienst doen als extra dekentje, zodat je zelfs tijdens de koudste nacht snel in dromenland bent. Doordat plaids soepeler, lichter en kleiner zijn dan de meeste klassieke wollen dekens, kun je ze gemakkelijk overal kwijt en heb je er altijd wel eentje bij de hand. Bovendien kun je jouw favoriete dekentje ook makkelijk meenemen voor een gezellig avondje op het terras of het balkon. Zelfs in de auto of het vliegtuig hoef je hem niet te missen. Zo geniet je van optimaal reiscomfort en kom je zeker uitgerust op je bestemming aan!

Stijlvolle must haves voor ieder interieur

Met een warme en comfortabele plaid bespaar je meer dan alleen stookkosten. Met deze knuffelzachte woonaccessoires geef je namelijk voor een even zacht prijsje ook nog eens je interieur een sfeerboost. Drapeer ze losjes over de leuning van de bank voor een ontspannen Casual Chic look of stapel ze juist netjes opgevouwen op voor een moderne touch. Grote merken als Unique Living, Essenza, Marc O’Polo en Kayori bieden voor elk wat wils. Binnen de ruime keus aan kleuren, maten en materialen vind je ongetwijfeld een plaid die perfect past bij jouw persoonlijke wensen en stijl. Effen of met een leuk printje, in neutrale aardetinten of juist opvallende trendkleuren.

Billie plaid Essenza
Billie plaid Essenza

Plaids in alle maten

Wat is er nu fijner dan lekker wegkruipen onder een comfortabele plaid voor een welverdiend me-time-momentje? Gezellig met z’n tweeën cocoonen natuurlijk! Hoewel de meeste plaids een standaard afmeting van 150×200 cm hebben, vind je in onze collectie ook fijne dekentjes van 130×160 cm voor op de bank of juist XXL-modellen van 260×280 cm die je zelfs als bedsprei kunt gebruiken.

Bekijk alle plaids

Verschillende materialen voor ultiem comfort in ieder seizoen

Het grootste deel van onze plaids is gemaakt van onweerstaanbaar zachte polyester fleece. Doordat dit synthetische materiaal de warmte uitstekend vasthoudt, zijn fleece plaids bij uitstek geschikt voor de koudere maanden van het jaar. Verder is dit stevige en slijtvaste materiaal makkelijk in onderhoud en gaat het lang mee. Maar ook in de zomer is het handig om een plaid in huis te hebben. Lichte en luchtige materialen als katoen, linnen en bamboe bieden net dat beetje extra warmte, wanneer het ’s avonds afkoelt. De ideale omslagdoek om jouw zomeroutfit compleet te maken, waar je dan ook naartoe gaat: een picknick in het park, je favoriete festival, een dagje strand of gewoon in de tuin.

Welke plaid past het best bij jou?

Vorig artikel
SNURK Shark dekbedovertrek
Volgend artikel
Animal Twist dekbedovertrek At Home