Het kleurpalet van Beddinghouse: hoe kleuren bijdragen aan jouw stemming

Het kleurpalet van Beddinghouse: hoe kleuren bijdragen aan jouw stemming

Beddinghouse Sue dekbedovertrek - blauw groen

Overal waar je kijkt zie je kleur. Al deze tinten hebben ieder hun eigenschappen. Deze eigenschappen kunnen indirect invloed hebben op jouw stemming. Zo koppel je een donker kleurpallet sneller aan sombere emoties en fellere tinten creëren eenvoudig een vrolijke stemming. Beddinghouse speelt hierop in met haar collectie. Laat je in deze blog inspireren wat de kleuren van de Beddinghouse collectie bijdragen aan jouw interieur en gevoel.

Natuurlijke rust met groene tinten

Denk je aan de natuur, dan laat de associatie met groen niet lang op zich wachten. Deze kleur staat voor rust en ontspanning. Een ideale tint om in de slaapkamer terug te laten komen. Na een drukke werkdag is dit de ruimte waarin je jezelf terugtrekt om de volgende dag weer helemaal zen op te staan. Beddinghouse verwerkt groen dan ook in verschillende designs om het tot rust komen te bevorderen. Kies je voor een grafische print of ga je toch voor een ontwerp waar natuurlijke elementen in terugkomen?

Blauw, de kleur van kalmte

Naast groen werkt Beddinghouse ook veel met de kleur blauw. Ook blauw staat voor rust, maar wordt ook vaak geassocieerd met orde en balans. Hierdoor heeft deze kleur dan ook een kalmerende werking. Perfect voor in de slaapkamer. Blauw is er in veel verschillende tinten. De lichtere tinten worden snel als fris en koel gezien, terwijl donkerblauw al snel een warme sfeer creëert. Welke sfeer wil jij jouw slaapkamer laten uitstralen? Kies voor een bijpassend dekbedovertrek om de look compleet te maken!

Creëer warmte met Terra

Als je naar de voorjaarscollectie van Beddinghouse kijkt, valt nog een andere kleur op: Terracotta, ook wel Terra genoemd. Een veelvoorkomende aardetint die bijna niet meer uit het interieur weg te denken is. Het is een zachte kleur die een warme, serene sfeer uitstraalt en eenvoudig te combineren is met een divers kleurpalet. Een Terra dekbedovertrek kan dan ook eigenlijk niet ontbreken in jouw linnenkast. De ontwerpers van Beddinghouse hebben veel uiteenlopende designs ontworpen, zodat er voor ieder wat wils tussen zit.

Ontdek hier de Beddinghouse collectie!

Dutch Design, een vrolijke verschijning

Wil je juist helemaal uitpakken met jouw beddengoed? Dan is de Dutch Design collectie écht iets voor jou. Veel kleurrijke dessins met uiteenlopende patronen, van strakke designs tot ontwerpen van diverse vormenspellen. Ieder dekbedovertrek biedt weer een ander perspectief op de kunst. Jouw slaapkamer krijgt direct een vrolijke uitstraling.

Bekijk hier alle Dutch Design dekbedovertrekken

Kleurrijk voor de allerkleinsten

Al op jonge leeftijd leer je de verschillende kleuren kennen. Om deze reden denken we bij verschillende tinten ook terug aan onze kindertijd. Beddinghouse Kids heeft kleurrijke dekbedovertrekken om de allerjongste een leuke allereerste associatie met deze tinten te geven. Van dieren tot auto’s, voor ieder kind zit er wel iets leuks tussen. Daarnaast heeft Beddinghouse ook een samenwerking met Fiep Amsterdam. De leukste illustraties van de bekendste verhalen vrolijken de kinderkamer in een handomdraai op. Naar bed gaan is iedere keer weer een feestje met Beddinghouse!

Ga naar het kidsassortiment

 

Voor welke kleur dekbedovertrek kies jij?

Vorig artikel
Reizen met je eigen kussen
Volgend artikel
Day Dream Evi dekbedovertrek