De Heckettlane najaarscollectie: botanisch, winters en uniek

De Heckettlane najaarscollectie: botanisch, winters en uniek

Heckettlane Samia dekbedovertrek

De temperaturen dalen, bladeren vallen van de bomen en buiten wordt het steeds sneller donker. Tijd om jezelf dit najaar eens lekker op te warmen onder een fijn dekbedovertrek! In de nieuwe collectie van Heckettlane vind je een grote keuze aan overtrekken die je slaapkamer een sfeervolle uitstraling geven. Realistische bloemenprints, winterse natuurbeelden, unieke dessins en mooie kleuren: de Heckettlane najaarscollectie heeft het allemaal.

Realistische bloemenprints

De prachtige botanische dessins van Heckettlane fleuren je slaapkamer direct op. Alle kleurrijke bloemen zijn op zo’n gedetailleerde manier afgebeeld dat ze er heel realistisch uitzien. Het is bijna alsof je ze echt kunt aanraken. Kenmerkend is ook de grootte van deze bloemen. Juist door hun afmeting springen ze in het oog en brengen ze je interieur tot leven. Je ziet dit bijvoorbeeld mooi terugkomen op het prachtige Chanda overtrek. Maar ook de dessins van Eris, Jazmin, Rebecca of Reese zien er beeldschoon uit. En houd je van afwisseling? Sla dan het overtrek om en er verschijnt een tweede mooie afbeelding! De dekbedovertrekken met deze botanische prints zijn gemaakt van 100% katoen-satijn. Hierdoor hebben ze een subtiele glans en voelen ze zijdezacht aan.

Winterse taferelen

Dit najaar heeft Heckettlane zich laten inspireren door winterse beelden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de katoen-satijnen Doriane met rendieren in een prachtig uitgestrekt landschap. Als je dit overtrek omslaat zie je een tweede print tevoorschijn komen. Maar ook de groene dennenboomtakken op het Bial dekbedovertrek en de kleurrijke bladeren op het Rifha dessin geven je slaapkamer een leuke uitstraling. Beiden zijn ze gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen, waardoor je heerlijk warm kunt wegkruipen tijdens de koude nachten.

Unieke prints

Wil je graag een uniek tintje aan je slaapkamer toevoegen? Ook dan zit je goed met de nieuwe najaarscollectie van Heckettlane. Binnen de collectie is het prachtige donkerblauwe Liba dekbedovertrek een plaatje om te zien. Op het dessin creëren de grote bladeren een speels effect. Een andere leuke, creatieve print vind je op het Cayla overtrek. Met de verschillende sterren en goudkleurige rondjes waan je jezelf in mystieke sferen! Uniek is de Lio waarop een speels patroon van pailletten is aangebracht. Deze overtrekken bestaan uit 100% flanel-katoen en zijn dus zeer geschikt voor de koude wintermaanden. Stop jezelf daarom lekker warm in en geniet van een mooie, sfeervolle slaapkamer!

Een oase van rust

Een slaapkamer is in de eerste plaats natuurlijk bedoeld om fijn in te kunnen slapen. Om een kalme uitstraling te creëren heeft Heckettlane dit najaar dan ook veel rustige dekbedovertrekken. Zo is het Franela dekbedovertrek in allerlei effen kleuren beschikbaar. Franela is gemaakt van 100% flanel-katoen en dit materiaal zorgt ervoor dat je lekker opwarmt. De gemêleerde stof past bij elke woonstijl en trend. Een prachtig natuurbeeld vind je terug op het Saori dekbedovertrek en op het Kos dessin komen de roze kleurtinten goed tot hun recht. Deze twee katoen-satijnen overtrekken voelen zacht aan en laten je heerlijk tot rust komen na een drukke dag, of als je jezelf gewoon eens wilt terugtrekken!

 

Bekijk hier alle dekbedovertrekken van Heckettlane

 

Welk dessin van Heckettlane vind jij het mooist?

Vorig artikel
Wereld Bespaardag
Volgend artikel
Wassen met azijn