Vrolijk Pasen: creëer een gezellige paassfeer in je slaapkamer

Vrolijk Pasen: creëer een gezellige paassfeer in je slaapkamer

Walra Vintage Cotton dekbedovertrek geel

Pasen is een echt lentefeest, de ideale gelegenheid om een frisse voorjaarswind door het huis te laten waaien. Dus waarom zou je het traditionele paasontbijt dit jaar niet een keer verplaatsen naar de slaapkamer? Vergeet die tafel en verwen jezelf met de vrolijkste paasochtend van je dromen, gewoon vanuit je bed! Met onze dekbedovertrekken met bloemen, dieren en fijne fantasieprints in frisse pasteltinten is jouw slaapkamer in een handomdraai op zijn paasbest.

Bloemig, bloemiger, bloemigst

Met de terugkeer van het zonnetje komt de natuur weer tot leven. Tere magnoliabloemen, bloesemtakken en fleurige lentebloeiers maken van Pasen dan ook een echt bloemenfeest. Voor een fris voorjaarsgevoel in de slaapkamer mogen bloemen dan ook zeker niet ontbreken. Dus laat je inspireren door onze gebloemde dekbedovertrekken en maak het plaatje helemaal af met een mooi boeket of een paar bloesemtakken op je nachtkastje!

Ontdek hier al onze bloemen dekbedovertrekken

Zacht pastel voor een fijne paassfeer

Poederige pastelkleuren als lichtgeel, lila, pistache groen en hemelsblauw horen bij Pasen. Ze geven jouw slaapkamer een rustige en serene glow. Een groot voordeel van deze zachte maar ook vrolijke kleuren is dat je ze eindeloos met elkaar kunt combineren. Zo creëer je moeiteloos een fijne paassfeer die perfect past bij jouw interieur. Van fris en modern Scandinavisch of dromerig romantisch tot terug in de tijd naar een eigenwijze Retro jaren ’50 stijl.

Dieren horen bij Pasen

Lammetjes in de wei, vlinders, kuikentjes die uit hun ei kruipen en niet te vergeten: de Paashaas! Niet alleen bloemen en planten, maar ook het nieuwe dierenleven staat centraal tijdens Pasen. En zeg nu zelf: al die jonge dieren met hun grote ogen, pluizige vacht en gekke capriolen zijn toch onweerstaanbaar? Daar word je vanzelf vrolijk van! Dus als jij een echte dierenliefhebber bent, laat je dan inspireren door onze dieren dekbedovertrekken voor een beestachtig leuke paassfeer in de slaapkamer.

Paasontbijt op bed

Wil jij wel weer eens wat anders dan een klassiek gedekte paastafel? Maak het jezelf dan gemakkelijk en vier Pasen lekker relaxed met een heerlijk paasontbijt op bed. De warme croissantjes, gekookte eitjes en verse jus d’orange krijgen vanzelf een extra feestelijk tintje, als je net wakker bent geworden onder een fris en fruitig dekbedovertrek, bezaaid met aardbeien of kersen. Maar de echte zoetekauw kiest natuurlijk voor verrukkelijke macarons!

Met welk dekbedovertrek maak jij jouw slaapkamer helemaal klaar voor Pasen?

Vorig artikel
Good Morning Space World dekbedovertrek
Volgend artikel
Cinderella voorjaarscollectie: haal de Wabi Sabi trend naar je slaapkamer