Een zomers interieur met botanisch beddengoed van Zohome

Een zomers interieur met botanisch beddengoed van Zohome

Zohome Aldonza dekbedovertrek

In ons drukke leven hebben we soms behoefte aan wat rust en ontspanning. Een fijne wandeling in de natuur helpt je dan om weer op te laden. Maar ook in huis zorgen frisse, groene planten voor een kalmerend effect. Met de nieuwste collectie botanische dekbedovertrekken van Zohome haal je deze zomer een mooi stukje natuur de slaapkamer binnen. Dessins vol bloemen, planten en vlinders brengen je tot rust en zien er bovendien prachtig uit. Ontdek het leuke beddengoed van Zohome en go back to nature!

Sierlijke bloemen en artistieke prints

Houd je van een vrolijk en fris interieur? Dan zijn de zomerse Zohome dessins stuk voor stuk een lust voor het oog. Sierlijke groene blaadjes, verfijnde tekeningen en frisse kleuren maken elk overtrek tot een mooi plaatje. Ook de zachte kleurtinten halen het zonnetje in huis. Samen met de mooie structuren van het beddengoed komt de botanische look goed naar voren. Prachtige natuurprints met verschillende bloemen en planten ogen sierlijk en artistiek. Kies je voor zachtroze, heldergroen of lichtblauw? Zodra jij de slaapkamer binnenloopt brengt deze luchtige stijl je vrijwel direct in een vrolijke stemming!

Fris en fruitig wakker worden met Zohome

Deze zomer bestaat de botanische beddengoedcollectie van Zohome uit 100% katoen of 100% katoen-satijn. Beide materialen voelen supercomfortabel aan om onder te slapen en beschikken over handige eigenschappen. Zo is katoen van nature een zacht en huidvriendelijk materiaal. Deze stof valt soepel om je lichaam heen en heeft een uitstekende vochtregulatie. Ideaal voor tijdens de warme zomernachten! En net als katoen biedt ook het materiaal katoen-satijn je een heerlijk ontspannende nachtrust. Hierbij zorgt de speciale satijnbinding ervoor dat het beddengoed extra glad en zacht aanvoelt op je huid. Bovendien geeft katoen-satijn het dekbedovertrek een prachtige, subtiele glans. Maar voor welk materiaal je ook kiest, deze botanische overtrekken zien er altijd beeldschoon uit. Heb jij al een dessin op het oog?

 

Bekijk hier alle Zohome dekbedovertrekken

 

Welk botanisch dessin uit de nieuwe Zohome collectie fleurt jouw slaapkamer op?

 

Vorig artikel
Vicia dekbedovertrek
Volgend artikel