Met warm geel haalt Essenza het zonnetje in huis!

Met warm geel haalt Essenza het zonnetje in huis!

Vicia dekbedovertrek

Gouden zonnestralen, korenvelden en woestijnzand als inspiratiebron voor een zomerse sfeer in de slaapkamer. Warme nuances geel vieren hoogtij in de Lente/Zomer collectie van Essenza. In combinatie met gedempte aardetinten, roze en tijmgroen geven zij jouw bed tegelijkertijd een zonnige, maar ook rustige uitstraling. Benieuwd hoe jij deze optimistische trendkleur ook in jouw interieur kunt toepassen? Laat je inspireren!

Festina Lente

Relaxte summer vibes vinden hun weg naar je slaapkamer met de dekbedovertrekken uit het Festina Lente thema van Essenza. De ingetogen nuances geel Yellow Straw, Sahara Sun en Ochre vormen de basis van een even stralend als rustgevend kleurenpalet dat vloeiend overgaat in warme aardekleuren. Opvallende kleurdetails in tijmgroen en marineblauw geven het geheel net die moderne twist. Gestileerde bloemen, vruchten en bladeren in Art Nouveau-stijl sieren de dekbedovertrekken van deze zonovergoten zomercollectie. Deze natuurprints in zacht aquarel en fijne pentekeningen zijn bovendien afgewerkt met subtiele details in de vorm van exotische ornamenten en fijne broderie.

Zonnig geel

Strogeel, citroengeel, okergeel, mosterdgeel, pastelgeel, goudgeel… Net als de zon is de kleur geel een bron van energie, positiviteit en creativiteit. Deze zonnige blikvanger brengt dan ook een gevoel van licht, ruimte en rust in huis. Of je nu kiest voor een felle of juist voor een zachtere tint, met deze energieke themakleur breng je zeker leven in de brouwerij. De ideale kleur om iedere ochtend fris en vrolijk wakker te worden. Naast geelkleurige dekbedovertrekken biedt Essenza ook een ruime keus aan gele hoeslakens, kussenslopen, plaids en bedspreien om het zomergevoel compleet te maken.

Ontdek de beddengoed collectie van Essenza

Trendkleur geel: opvallend veelzijdig

Een ander voordeel van de kleur geel is dat je er alle kanten mee op kunt. Tussen de talloze geeltinten vind je zeker een kleur die perfect past in jouw slaapkamer. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, laten gele accessoires, meubels en zelfs muren zich eenvoudig en fraai combineren met de meest uiteenlopende kleuren en interieurstijlen. Zo is deze warme natuurkleur als een vis in het water in de wereldse Bohemian stijl en Urban Jungle. Aan de ene kant geven dromerige bloemmotieven in pastelgeel je slaapkamer een romantische zomer make-over. Aan de andere kant leent een stoer industrieel interieur of een eigenzinnige retro-woonstijl zich juist prima voor donkere geeltinten, zoals oker of mosterd. Dus laat je creativiteit de vrije loop en haal de zomer in huis met de trendkleur geel!

Ophelia bedsprei

Welk geel dekbedovertrek van Essenza zou mooi staan op jouw bed?

 

Vorig artikel
Fiep Amsterdam Buitenspelen dekbedovertrek
Volgend artikel
Zohome Aldonza dekbedovertrek