De mooiste kinderslaapkamers in 2023

De mooiste kinderslaapkamers in 2023

Fiep Amsterdam Buitenspelen dekbedovertrek

Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor de slaapkamer van je kind? Een leuk idee is om jouw zoon of dochter blij te maken met een speciaal ingerichte themakamer. Zweef door het universum, dwaal rond in de jungle of zwem met dolfijnen in de oceaan. Bij Smulderstextiel vind je voor elk droominterieur het perfecte dekbedovertrek.

Een vrolijke beestenbende

Veel kids zijn helemaal gek op dieren. Van schattige paarden en hertjes tot aan stoere leeuwen en dinosaurussen. Dierendessins doen het dan ook altijd goed in de kinderslaapkamer. Met een van onze mooie kinderdekbedovertrekken creëer je de perfecte basis voor een dierenthema! Dit beddengoed is niet alleen beestachtig leuk, de prints zien er ook nog eens stuk voor stuk prachtig uit. De meeste overtrekken bestaan uit 100% katoen: van nature een heerlijk zacht en soepel materiaal. Daarnaast is katoen sterk warmteregulerend, zodat jou kind iedere morgen weer fris en uitgerust wakker wordt. Nadat hij of zij natuurlijk fijn heeft gedroomd over alle lieve dieren die je in de slaapkamer aantreft! Veel beddengoed op Smulderstextiel is ook verkrijgbaar in ledikantmaat.

Breng een bezoekje aan de melkweg

De mooiste kinderslaapkamers sluiten aan op hun rijke fantasie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig dessin vol veelkleurige sterren, planeten en astronauten? Laat de creativiteit van je kind de vrije loop met ons beddengoed geïnspireerd op het universum. Deze stoere overtrekken zijn inspirerend en zien er bovendien superleuk uit. Trek je astronautenpak aan, stap in je ruimteschip en ontdek het eindeloze heelal! De blauwe dekbedovertrekken bieden genoeg inspiratie om lekker weg te dromen.

De leukste dekbedovertrekken voor gamers

Is jouw kind dol op leuke games of tv-series? Dan zal het de prachtige Mario, Pokémon of Lego dessins zeker waarderen! Beleef de spannendste avonturen in Mario Kart of ontdek de wereld van de stoere Ninjalego. Dankzij deze dekbedovertrekken gaat je kind altijd met plezier naar bed. En ben je na een tijdje weer eens toe aan iets anders? Ons kinderbeddengoed bevat vaak een achterzijde met een verschillende print. Maar welk dessin je ook kiest, ze zien er allemaal even gaaf uit. Zo kun je natuurlijk ook leuk meespelen met Jip en Janneke die samen de was buiten hangen!

 

Bekijk hier al onze kinderdekbedovertrekken!

 

Welk kinderdekbedovertrek vind jij het leukst?

HEADERFOTO: FIEP AMSTERDAM BUITENSPELEN DEKBEDOVERTREK
Vorig artikel
dons
Volgend artikel
Vicia dekbedovertrek