De nieuwe voorjaarscollectie: topmerken onder de loep

De nieuwe voorjaarscollectie: topmerken onder de loep

Met de lente voor de deur wordt het weer eens tijd om je slaapkamer te verfrissen en te vernieuwen! Lichtere stoffen en luchtige texturen zijn perfect om de veranderingen van het seizoen te omarmen. Dit is hét perfecte moment om je slaapkamer nieuw leven in te blazen met onze prachtige voorjaarscollectie.

Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten van onze voorjaarscollectie:

Essenza

Essenza’s nieuwste voorjaarscollectie is een lust voor het oog. De twee thema’s, Resilient Soul en Illuminating Green, bieden een diep gevoel van ontspanning en verbinding met de natuur. Met kalmerende blauwtinten, zachte roze kleurtonen en kalme bloemmotieven geeft Resilient Soul en sfeer van rust. Illuminating Green, daarentegen, omarmt de herstellende kracht van groen. De prints brengen de frisheid van de lente rechtstreeks naar je slaapkamer!

Benieuwd naar de collectie van Essenza? Klik hier

Beddinghouse

Beddinghouse verrast ons dit jaar opnieuw met maar liefst 6 schitterende thema’s in hun nieuwste voorjaarscollectie: Tenderness, Explore, Morning Glow, Connected, Fresh Start en Happy Day. Deze thema’s omarmen de frisheid van het seizoen met lichte kleuren en zachte texturen. Elk dekbedovertrek heeft opvallende, kleurrijke prints en ontwerpen die meteen een glimlach op je gezicht toveren.

Bekijk de nieuwe collectie van Beddinghouse hier!

Kayori

Kayori staat bekend om zijn focus op duurzaamheid en eenvoud, en hun nieuwe voorjaarscollectie weerspiegelt deze filosofie perfect. Natuurlijke materialen en rustgevende kleurenpaletten vormen de basis van deze collectie, met effen dessins en aardse tinten die een kalme en minimalistische sfeer creëren. Voor wie op zoek is naar een duurzame en minimalistische benadering van slaapcomfort, is Kayori de perfecte keuze.

Benieuwd naar de collectie van Kayori? Klik hier

Cinderella

De nieuwe collectie van Cinderella is geïnspireerd op drie populaire interieurstijlen: Ethnic Romantic, Japandi en Country Cottage. De collectie kenmerkt zich door gedurfde prints, diepe kleuren en grafische bloemmotieven. Door deze diverse mix van stijlen te combineren, heeft Cinderella een collectie gecreëerd die zowel eigentijds als tijdloos is. Of je nu houdt van de exotische charme van Ethnic Romantic, de ingetogen elegantie van Japandi, of de rustieke sfeer van Country Cottage, deze collectie heeft het allemaal.

Bekijk de nieuwe collectie van Cinderella hier!

 

Bij iedere bestelling ontvang je ons gratis inspiratiemagazine Truste!. Benieuwd naar onze complete voorjaarscollectie? Ontdek deze dan hier.

Vorig artikel
Volgend artikel
Dag van de slaap