Uni dessins van Zo!Home: ga voor een linnen, satijnen of velvet look

Uni dessins van Zo!Home: ga voor een linnen, satijnen of velvet look

Dessins van Zo!Home: kies jij voor een linnen, satijnen of velvet look?

Uni dessins nemen steeds meer in populariteit toe. Deze effen dekbedovertrekken zijn vaak voorzien van een subtiele structuurprint en trendy kleur waardoor ze eenvoudig te combineren zijn in ieder slaapkamer interieur. Zo!Home heeft dit voorjaar diverse modellen en materialen toegevoegd aan de collectie. Linnen, katoen-satijn of velvet; voor welk dekbedovertrek ga jij?

Zo!Home effen dekbedovertrekken

Lino voor een zomerse linnenlook

Wil jij jouw slaapkamer zomerproof maken? Voor het Lino dekbedovertrek van Zo!Home is gebruik gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal heeft fijne vochtregulerende en ademende eigenschappen. Katoen is sterk maar tegelijkertijd heerlijk zacht waardoor je ook in de zomer comfortabel kan slapen. Het bijzondere aan dit model is de speciale gemêleerde uitstraling. De stof is met twee kleuren geweven waardoor het dekbedovertrek een prachtige linnen look krijgt. Het overtrek is verkrijgbaar in tal van kleuren en dit voorjaar zijn er prachtige pasteltinten aan toegevoegd. Van mintgroen tot lila; kies een van de frisse tinten en wees klaar voor de zomer!

Satinado dekbedovertrek voor het luxe hotelgevoel

Tover je slaapplek om tot hotelkamer met dekbedovertrek Satinado. Door de speciale satijnbinding is het dekbedovertrek bijna strijkvrij, streelzacht voor je huid en voorzien van een subtiele glans. Hierdoor heeft het dekbedovertrek net iets extra’s. Het geeft je slaapkamer een luxe uitstraling en brengt jou dat echte hotelgevoel. In maar liefst 19 kleuren verkrijgbaar. Dus ga je voor de Scandinavische, Romantische of Hotel Chic stijl? Aan jou de keuze.

Bekijk de collectie van Zo!Home >

 

 

Creëer met Velluto een trendy velvet look

Velvet, velours of fluweel is helemaal on trend! Dit jaar zien we veel velvet dekbedovertrekken voor in de slaapkamer. Kenmerkend aan velvet is het spannende kleureffect als je over de stof heen aait. De polen zijn in één richting op geweven maar als je deze tegen de vleug in strijkt, verandert de stof lichtjes van kleur. De voorzijde van het Velluto dekbedovertrek is gemaakt van 100% polyester velvet, terwijl de achterzijde is vervaardigd uit 100% ademend en vocht absorberend katoen. Hierdoor geniet je ’s nachts van een fijne nachtrust en overdag van een chic ogend dekbedovertrek. Ontdek de 5 verschillende varianten en creëer een luxe sfeer in de slaapkamer.

 

Meer van Zo!Home

De Zo!Home dekbedovertrekken zijn stuk voor stuk eyecatchers om te zien. Naast deze prachtige effen dekbeddenovertrekken heeft het merk ook diverse fotoprints in het assortiment. Slaap tussen de bloemen of droom weg bij een zonsondergang op zee. Ontdek alle levendige prints in onze webshop.

En voor welk effen dekbedovertrek van Zo!Home kies jij?

Vorig artikel
Thread Count
Volgend artikel