Uitgelicht: Snoozing Sade dekbedovertrek

Uitgelicht: Snoozing Sade dekbedovertrek

Snoozing Sade dekbedovertrek - groen

Een goede nachtrust begint met het juiste beddengoed, en het Snoozing Sade dekbedovertrek is daar het perfecte voorbeeld van. Laat je verrassen door de rijke kleuren, de fijne texturen en de ongekende zachtheid. Nieuwsgierig? Ontdek hier waarom het populaire dekbedovertrek een absolute must-have is.

Snoozing Sade dekbedovertrek

Verwen jezelf met het nieuwe Snoozing Sade dekbedovertrek. Maar wat maakt deze kleurrijke overtrekken zo speciaal? Ze zijn met zorg en aandacht gemaakt, met respect voor het milieu. Bovendien voelt het materiaal heerlijk zacht en comfortabel aan. Met dit overtrek geniet je gegarandeerd van een heerlijke nachtrust!

Snoozing Sade – materiaal

Het Sade dekbedovertrek van Snoozing is gemaakt van fijne en duurzame materialen. Het overtrek bestaat voor 50% uit biologisch katoen. Biologisch katoen wordt op een duurzame wijze geteeld en er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Dat maakt het materiaal heerlijk zacht, perfect voor de gevoelige huid!

Daarnaast bevat het Sade dekbedovertrek 50% lyocell, ook wel bekend als Tencel. Deze stof wordt gemaakt van houtpulp, afkomstig van eucalyptusbomen. Deze bomen groeien in speciaal beheerde bossen en hebben weinig mest en water nodig om te groeien. Zo is lyocell dus een stuk vriendelijker voor het milieu. Ook is het materiaal erg stevig, zodat je er extra lang van kunt genieten.

De combinatie van beide materialen zorgt ervoor dat het Sade dekbedovertrek van Snoozing heerlijk zacht, comfortabel en super duurzaam is!

Hoe kies je de juiste kleur voor je effen dekbedovertrek?

De Snoozing Sade is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. Met zoveel keuze kan het soms lastig zijn om de perfecte kleur te vinden. Hoe maak je die keuze? Begin met het kijken naar de kleuren in je slaapkamer. Als je bijvoorbeeld een uitgesproken kleur hebt gekozen op de muur, kan een overtrek in neutrale kleuren het geheel in balans brengen. Heb je juist rustige kleuren in de slaapkamer? Dan zullen fellere kleuren als geel, terra en turquoise prachtig staan.

Het leuke is natuurlijk om af en toe te wisselen van kleur. Met het Snoozing Sade overtrek kun je eindeloos variëren en combineren. Zo creëer je elke keer weer een hele nieuwe sfeer in de slaapkamer. Van welke kleur word jij blij?

Snoozing hoeslakens: ultieme zachtheid

Vergeet niet je nieuwe Sade dekbedovertrek te combineren met een prachtig hoeslaken! Snoozing heeft heerlijk zachte hoeslakens in tientallen kleuren: van neutrale tinten tot felle kleuren. Ontdek de collectie en vind een hoeslaken dat perfect bij jou past!

Word wakker met een glimlach!

Bekijk de collectie van Snoozing hier!
Vorig artikel
2e halve prijs
Volgend artikel
Polydaun kussens