Wij gaan voor Goud!

Wij gaan voor Goud!

Wij gaan voor goud! De Olympische Spelen in jouw slaapkamer!

Vanaf vrijdag 5 augustus strijden onze topsporters voor goud tijdens de Olympische Spelen in Rio. Ga jij ook kijken? Dan zul je snel merken dat het tijdsverschil best groot is. Hierdoor zijn de finales ’s nachts te zien. Ideaal om lekker te kijken in bed! En natuurlijk doe je dat helemaal in stijl. Laat je inspireren door ons assortiment in Olympische sferen.

De Olympische Spelen in de slaapkamer

Tijdens de Zomerspelen slapen onze sporters vast en zeker onder het dekbedovertrek van Snoozing! Of tenminste, dat willen we graag geloven. Het dekbedovertrek heeft immers een leuke print geïnspireerd door de Olympische Spelen. Droom jij ook van een gouden medaille? Dan slaap jij vast ook heerlijk onder dit overtrek!

Goud in de slaapkamer

Goud is niet alleen te winnen in Rio, maar is ook de woontrend voor dit najaar. In de nieuwe najaarscollectie hebben we dan ook al veel gouden dessins gespot. Ook jij kan nu al jouw slaapkamer helemaal in goud omhullen met gouden overtrekken!

Inspiratie in de slaapkamer

Cinderella komt voor de Zomerspelen speciaal met dit Olympic dekbedovertrek! Een prachtig zwart-wit dekbedovertrek vol inspiratie. Kun jij ook wel wat extra aanmoediging gebruiken om te gaan sporten? Dan is dit overtrek een ideale aanwinst voor in jouw slaapkamer. Zo word je elke dag gemotiveerd wakker!

 

Wij van Smulderstextiel.nl wensen alle sporters veel succes op de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro!

Vorig artikel
Volgend artikel