Bestel nu elk 2e dekbedovertrek voor de halve prijs!

Bestel nu elk 2e dekbedovertrek voor de halve prijs!

Krijg jij soms spontaan last van keuzestress bij het zien van al die mooie dekbedovertrekken in onze webshop? Bij Smulderstextiel.nl doen we er natuurlijk alles aan om je iedere dag te laten opstaan met een glimlach. Daarom krijg je nu het 2e dekbedovertrek voor de halve prijs. Niet alleen een ideale actie voor twijfelaars, maar ook voor al diegenen die het gewoon leuk vinden om hun slaapkamer regelmatig een nieuwe look te geven!

Profiteer van 50% korting op elk 2e dekbedovertrek

Of je nu op zoek bent naar een nieuw dekbedovertrek voor je eigen bed of voor het ledikant van je kindje: bij Smulderstextiel.nl bestel je tijdelijk ieder 2e dekbedovertrek voor de halve prijs. De actie geldt voor alle overtrekken uit onze shop, zodat je voor een zacht prijsje de hele familie kunt voorzien van nieuwe dekbedovertrekken. Dus wat je favoriete merk, print of materiaal ook is: grijp nu je kans en bestel ieder 2e, 4e, 6e of 8e dekbedovertrek met 50% korting!

Naar de actiepagina

Alle combinaties zijn mogelijk

Strepen of ruiten, bloemen of vogels, katoen-satijn of flanel, lits-jumeaux of peuterbed… Ieder bed is anders en over smaak valt niet te twisten. Gelukkig hoef je niet langer te twijfelen tussen je twee favorieten, want alle combinaties zijn mogelijk tijdens de actie « 2e dekbedovertrek voor de halve prijs ». Dus aarzel vooral niet om twee overtrekken in verschillende maten, kleuren of stijlen te bestellen. Zo bespaar niet je niet alleen 50% op elk 2e dekbedovertrek, maar laat je ook eenvoudig een frisse wind waaien door alle slaapkamers van je huis!

Ook op de nieuwe collectie: elk 2e dekbedovertrek voor de halve prijs

De korting van 50% op elk tweede dekbedovertrek geldt voor de hele collectie, zelfs voor de allernieuwste dekbedovertrekken. Dus stop met twijfelen en grijp je kans! Door nu te profiteren van de « 2e halve prijs »-actie slaap je de hele winter onder het mooiste beddengoed en houd je ook nog eens wat geld over voor andere leuke dingen.

Actievoorwaarden

De actie loopt nog tot en met 31 oktober 2023. Zodra je twee dekbedovertrekken hebt toegevoegd aan je winkelwagen, wordt de korting automatisch verrekend over de goedkoopste van de twee. Ontdek hier alle actievoorwaarden en sla je slag!

Welke dekbedovertrekken staan hoog op jouw lijstje van musthaves?

Vorig artikel
Tesselaer
Volgend artikel