Voeg een vleugje roze toe aan jouw interieur

Voeg een vleugje roze toe aan jouw interieur

Rivièra Maison Blushin Blooms dekbedovertrek

Houd jij wel van een vrolijke kleur in de slaapkamer, maar kun je niet kiezen tussen de uiteenlopende kleuren? Kijk dan eens wat voor boost roze jouw interieur kan geven. De kleur roze wordt snel geassocieerd met een kinderkamer of als een vrouwenkleur, maar niets is minder waar. In deze blog zie je hoe je deze tint prachtig kunt combineren.

Kom tot rust met roze tinten

Pasteltinten zijn helemaal trendy en passen perfect bij het voorjaar. Een pastel kleurpalet brengt op een subtiele wijze extra kleur in je slaapkamer, maar straalt wel rust uit. Roze wordt al snel geassocieerd met romantiek, maar de tint is ook kalmerend en verzachtend. Ideale eigenschappen voor een heerlijke nachtrust. Een pastel roze dekbedovertrek past ook heel goed in een Scandinavische woonstijl. In een Scandinavisch interieur zie je minimalistische ontwerpen in lichte en frisse kleuren. Om de look compleet te maken combineer je het lichtroze dessin met een leuke bedsprei of sierkussens.

Vrolijk opstaan met een roze printje

Fleur je slaapkamer op met een overtrek met een vrolijk dessin. Van een heerlijke tropische print tot een bohemian design. Het tovert hoe dan ook een glimlach op je gezicht. Zelfs binnen de verschillende dessins is er veel variatie. Van grote prachtige bloemen tot rustige prints, de keuze is enorm. Naast dat een print gewoon heel leuk is en het je interieur opvrolijkt, is roze gemakkelijk te combineren met veel verschillende kleuren. De perfecte uitkomst voor als je een overtrek wilt waarbij roze niet te overheersend is. Door de verschillende tinten roze kun je voor ieder seizoen een dekbedovertrek vinden met een bijpassend kleurpalet. Warme, donkere tinten voor in het najaar en frisse, lichte kleuren voor in het voorjaar.

Ontdek hier onze roze dekbedovertrekken!

Meer roze op bed

Wil je liever geen roze overtrek, maar wil je roze wel op een andere manier in jouw bed terug laten komen. Kies dan voor een hoeslaken of bedsprei in een roze tint. In onze collectie hoeslakens zijn er verschillende tinten roze te vinden. Zo is er altijd wel eentje die bij jouw dekbedovertrek past. Maar ook met een bedsprei haal je gemakkelijk roze jouw slaapkamer binnen. Kies voor een sprei met een print of creëer een luxueuze uitstraling met een effen design.

Bekijk hier het assortiment aan roze hoeslakens!

Niet alleen in je slaapkamer

Natuurlijk kan roze ook in andere ruimtes van het huis terugkomen. Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de badkamer. We hebben naast een overvloed aan dekbedovertrekken ook roze plaids en badtextiel. De uitgelezen kans om op een subtiele wijze een beetje kleur toe te voegen aan de woon- of badkamer.

Met een plaid voeg je gemakkelijk kleur toe in je interieur. Maar daarnaast creëert de roze plaid een warm, knus en huiselijk gevoel. Daar wil je toch gewoon onder wegkruipen op de bank.

Ook in de badkamer is roze gemakkelijk toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een badmat, washandje of een douchelaken. Door de verschillende tinten roze kun je zelf kiezen of de producten moeten opvallen of juist op een subtiele wijze kleur moet aanbrengen.

 

Nieuwsgierig naar roze badtextiel? Klik hier!

 

Ben jij altijd al fan geweest van roze of ben je nu overstag? Welk item ga jij bestellen?

Vorig artikel
Moeder en kind op moederdag
Volgend artikel
2e halve prijs