Zet jezelf in het zonnetje met beddengoed van iSeng!

Zet jezelf in het zonnetje met beddengoed van iSeng!

iSeng Flower dekbedovertrek

Het voorjaar is natuurlijk het seizoen bij uitstek om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Meer licht, meer ruimte en vooral meer vrolijke kleuren in de slaapkamer zijn het geheim voor een opgewekt humeur in de ochtend. Dus verwen jezelf en geef je bed een lente make-over met de kleurrijke dekbedovertrekken van iSeng!

iSeng: voor ieder wat wils

iSeng staat voor een veelzijdige collectie dekbedovertrekken in de meest uiteenlopende kleuren, stijlen en dessins. Tijdloze strepen voor een Scandinavische oase van rust of een juist bontgekleurde pauwenveren voor een eclectisch randje? Alles is mogelijk met dit eigentijdse beddengoed merk. Bovendien is de hele familie hier aan het juiste adres, want de overtrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor 1-persoons en 2-persoons bedden. Natuurlijk wordt de kinderkamer niet vergeten en zijn er ook dekbedhoezen met leuke fotoprints waaronder jouw kindje heerlijk kan wegdromen.

Bekijk hier de collectie

Botanische dekbedovertrekken van iSeng

Groen, groener, groenst! De afgelopen jaren heeft de natuur definitief een plekje veroverd in onze interieurs, tot in de slaapkamer. Om in te spelen op de botanische woontrend biedt iSeng diverse dekbedovertrekken met frisse bladmotieven in groen en wit. Groene kamerplanten op je nachtkastje maken niet alleen jouw Urban Jungle compleet, maar zorgen ook nog eens voor een rustgevende sfeer en een betere nachtrust.

Dekbedovertrekken voor een wereldse slaapkamer

Ben je een beetje avontuurlijk aangelegd en niet bang om kleur te bekennen? Dan past de wereldse woonstijl zeker goed bij jou. Bij iSeng vind je verrassende prints in felle kleuren die je meenemen op reis naar verre oorden, zoals het oosterse tapijt op het Persia dekbedovertrek. Maar ook de gestreepte tie dye print van het Waterfall overtrek maakt van jouw slaapkamer een eclectisch paradijsje.

iSeng Persia dekbedovertrek
iSeng Persia dekbedovertrek

Scandinavische prints

Ook de Scandinavische dekbedovertrekken van iSeng staan helemaal in het teken van de lente. De neutrale en zachte tinten, zoals wit, grijs en beige, staan namelijk voor licht, rust en frisheid. Dit effect wordt nog versterkt door de strakke lijnen en de geometrische dessins die de boventoon voeren in deze minimalistische woonstijl. Daarnaast brengen subtiele natuurprints met gestileerde bloemen en bladeren jouw slaapkamer helemaal in de lentestemming.

Van welk dekbedovertrek van iSeng krijg jij de lentekriebels? 

Vorig artikel
Essenza GIULIA dekbedovertrek
Volgend artikel
Paasversiering