De voorjaarscollectie van Essenza; frivool en romantisch

De voorjaarscollectie van Essenza; frivool en romantisch

Essenza GIULIA dekbedovertrek

De grauwe wintermaanden liggen grotendeels achter ons en we kunnen onze blik richten op een fris en fruitig voorjaar. De zomertijd is pas ingegaan, wat de meteorologische start van de lente betekent. Dit is hét moment om de nieuwe collectie van Essenza toe te passen in de slaapkamer. Zoals het keer op keer betreft is ook deze collectie weer om door een ringetje te halen. Het is een prachtige voorjaarscollectie, opgedeeld in 3 stories, en werkelijk een lust voor het oog! Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

De nieuwste Essenza voorjaarscollectie staat in het teken van frisse, veelal neutrale kleuren en een mix van royale prints en rijke stoffen. De stories zijn zeer uiteenlopend, maar de link met de natuur is ditmaal erg groot. De mooiste bloemenprints, maar ook zachtste tinten zoals zand en saliegroen komen terug. Met het beddengoed van Essenza geef je jouw slaapvertrek in een handomdraai een oppepper, waarmee je de lente moeiteloos van start laat gaan!

Bekijk Essenza voorjaarscollectie >>

Un Nouveau Printemps

De natuur is als grote inspiratiebron gebruikt voor deze luchtige, maar ook zeer rijke story Un Nouveau Printemps. Deze collectie bestaat uit een helder kleurenpalet met verschillende tinten blauw en groen die worden aangevuld met diverse tonen naturel, geel en pastel. Het is een harmonieuze story, een reeks aan prachtige dekbedovertrekken waarmee je het ultieme voorjaarsgevoel naar je slaapkamer brengt.

Le Été Passionné

Warme, sprankelende kleuren komen je tegemoet bij het zien van de story Le Été Passionné. Het is een prachtige selectie waarin rood en roze een grote rol spelen. Een opvallende story waarin verschillende prints niet worden geschuwd en de warme, zwoele zomer in beeld gebracht wordt. Het is een mooie collectie met veel passie, zachtheid en vrouwelijkheid.

Le Jardin d’Amour

Haal de natuur van buiten naar binnen met deze prachtige collectie Le Jardin d’Amour. Het kleurenpalet bestaat ditmaal uit verschillende natureltinten waar vanille, zand en saliegroen met name de toon zetten. Fellere kleuren zoals roze, geel, rood en blauw zorgen voor opvallende accenten die vooral in de gebloemde dessins perfect tot hun recht komen. Tover je slaapkamer om tot een ware tuin van de liefde met deze vele schoonheden voor op bed!

 

Ga jij jouw slaapkamer een boost geven met één van deze prachtige Essenza stijlen?

Vorig artikel
Hoofdkussen wassen in 2 stappen
Volgend artikel
iSeng Flower dekbedovertrek